FLYERZ REVIEWGASZTRO

Nyár, gyümölcs, joghurtfagylalt

Screen Shot 2018-08-02 at 09.08.06

Hősnőnket rekkenő hőség fogadta, mikor irodája betonvastag ajtaján kilépett egy hosszú, fárasztó, megbeszélésekkel teli nap végén. Csak az járt a fejében, hogy leesett energiaszintjét valamilyen édes, de mégis egészséges finomsággal töltse fel. Erősen gondolkodott miközben feje fölött szinte vágni lehetett a forróságot. És ekkor meglátta a szemközti hirdetőoszlopon azt a bizonyos jelet, a várva várt képet és vele egy üzenetet: Jono Yogo a joghurtfagylalt….

Így is kezdődhetne egy nyári regény első bekezdése, mely azonnal a bestseller-listák élén rajtolna, és sokak aktuális kedvence lenne…. de ez nem regény, hanem ez a Jono Yogo, hiszen azon a fenti, elképzelt képen három kehely sorakozik egymás mellett, ínycsiklandóvá téve apró cukorkákkal, toppingokkal, gyümölcsökkel, igazi frissítő édesség a nyári hőségben:

Hősnőnkből kiindulva ki ne szeretné a napsütést viszontlátni az általa elkészített Jono Yogó kelyhen, miközben a forróságban élvezi az általa elkészített egyedi joghurtfagylalt frissítő üdeségét. Minket is ez az érzés motivált, mikor azon gondolkodtunk, hogyan lehetne a nyári gyümölcsök világát joghurtfagylaltjainkba becsempészni. Az üde, zamatos gyümölcsök adottak voltak, már csak azt kellett kitalálnunk, hogy ebből az óriási választékból melyek váljanak joghurtfagylalttá. És döntöttünk… egy forró napon, mikor rekkenő hőség fogadott minket, megszülettek az alábbi ízek: sárgabarack, lime és sárgadinnye.

Így a már megszokott ízek mellett üzleteinkben immáron kapható a sárgabarackos, a lime-os, a sárgadinnyés Jono Yogo joghurtfagylalt, melyet egyedivé varázsolhatunk cukorkákkal, öntetekkel, sőt, friss gyümölcsökkel tovább fokozhatjuk a nyári ízvilágot.

 

Gyertek el, készítsétek el egyedi Jono Yogo kelyheiteket, és kóstoljátok meg a nap színeiben megálmodott joghurtfagylaltjainkat! Sőt, akkor sem kell megijednetek, ha laktózérzékenyek vagytok vagy éppen cukormentes diétát tartotok, hiszen joghurtfagylaltjaink között kétféle is megtalálható, mely nem tartalmaz laktózt, sőt, még cukormentes is: ezek egyike a nagy népszerűségnek örvendő erdei gyümölcsös, a másik pedig a natúr joghurt.

A Jono Yogo-üzletek immáron 5 éve biztosítják a frissítő, mégis egészséges joghurtfagylaltokat. Kiemelkedően fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy 100 %-ban természetese alapanyagokkal és 100 %-os élőflórát tartalmazó joghurttal dolgozunk. Joghurtfagylaltjainkat helyben, az üzletben készítik szakképesítéssel ellátott „frozen yogurt” mestereink, akik cukrászok is egyben, így a toppingok között megtalálható apróbb süteményeket, kekszeket is ők álmodják meg.

Jono Yogo, a joghurtfagylalt

Jono Yogo üzletek: ÁRKÁD Budapest 1. emelet, Allée 1. emelet, budaörsi Korzó üzletsora, WestEnd food court

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .