Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

A nyár legjobb klasszik buliját idén Matthew Dekay neve fémjelzi

The Debut Summer Classics flyer

A klasszikus The Debut felállást ezúttal Poli is kiegészíti a Track Terrace szabadtéri atmoszférájában.

 

Ahogy a The Debut bulik sorai, úgy a nyár sem telhet el klasszik buli nélkül, melyben már évek óta a legjobb garancia a The Debut Summer Classics esemény, melyet idén különleges összetevőkkel fűszerezve kapunk meg, immáron 10. évben!

 

Az szinte természetes, hogy a Track Terrace szabadtéri atmoszférájánál jobb helyre nem is kerülhetne a régi időkbe elvarázsoló elektronikus zenei éjszaka, de az idén 5 éves terasz extra hang, látvány és dekorációs környezetébe belekerül a fontos alappillérek mellett egy olyan nemzetközi figura, akinek neve egyenlő a klasszik zenei idők legjobb forgatagával.

 

Ő nem más, mint a mindig mesés és legendás szetteket előállító Matthew Dekay, aki Hollandiából indulva az elmúlt két évtizedben felperzselte a bolygó szinte minden pontját és amerre járt, ott érzelmes zenei emlékeket hagyott maga mögött. Nála jobb fellépőt keresve sem találhatnánk, aki rendesen megtáncoltatja az idén már 10 éves Debut Classics közönségét!

 

Ha már őt látja vendégül a Debut csapata, akkor a megszokott Garay és Moonline klasszik szettek mellé még becsatlakozik egy hazai legenda, akinek neve Magyarországon sokszor összeért Matthew Dekay nevével, szettjeikről nem is beszélve. Az idei extra Debut nyári klasszikon ott lesz Poli is, aki méltó módon képviseli majd a 2000-es évek legjobb zenei hullámait, amire felülve egész éjszakán keresztül szórakozhatunk némi dunai lágy szellővel kiegészülve.

 

A klasszikus találkozásra jobb időpont nem is kereshetnénk, mint az első nyári hónap utolsó óráit, így június 30-án, majd már július első reggelén élvezhetjük az előző két évtized legjobb zenéit, kollektív tánccal megkoronázva azt!

 

Az eseményben minden infót megtalálunk: https://www.facebook.com/events/206853503261704/

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..