Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Nyár végi programok

Screen Shot 2019-08-22 at 15.42.44

Evanescence

Éppen 25 éve annak, hogy a zenekar alapító-dalszerzői találkoztak Little Rock egyik ifjúsági táborában, és egy újszerű zenei világot kezdtek építeni. Az álmokból igazi forradalmi dallamvilág, koncertek és a Grammy-díjig meg sem álló bemutatkozó album, a Fallen segítették az Evanescence-t, hogy a 2000-es évek legújabb rock/metál vonalának kiemelkedő képviselőjévé váljon. 

Időpont: Szeptember 8., 20.00

Helyszín: Papp László Sportaréna

Middlemist Red + Fran Palermo

A tropical jungle-rock és neo-psych talán nem a legkézenfekvőbb kombináció. Az idei Bánkitó Fesztivál után utolsó alkalommal és egy csavarral lép színpadra másodszor is közös produkciójával a Middlemist Red és a Fran Palermo.  A 4+9 zenész a közös feldolgozások mellett egymás dalait is előadja majd. Garantáltan az ősz legkülönlegesebb bulija lesz!

Időpont: Szeptember 12., 19.00

Helyszín: Budapest Park

Rhys Fulber (Front Line Assembly), Priest

A Front Line Assembly egyik motorja, Rhys Fulber a tavalyi teltházas zenekari koncert után szólóban, saját show-val érkezik Budapestre! A billentyűs-producer második albumának turnéján lép fel az A38 Hajón, amiről már ismerhetünk is egy EP-nyi dalt. Ez alapján legalább egy olyan szuper anyagot jósolunk, mint a tavaly megjelent stúdióalbuma, a Your Distopia, My Utopia. Előadását az új zenék premiereztetése mellett saját VJ-tevékenységével spékeli meg, és természetesen elővesz néhány saját világára interpretált FLA-dalt is.

Időpont: Szeptember 18., 20.00

Helyszín: A38

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..