FLYERZ REVIEW

Nyerjük el masszázzsal a dolgozók szívét! 

Vz3

Egy kellemes lazító, stresszoldó masszázs? Ez az, amit bármikor eltudnánk viselni. Amellett, hogy remek Valentin napi ajándék lehet párunknak, egy finom masszázs a munkahelyünkön is nagyot dobhat a hangulaton. Pontosan ezt ajánljuk most a figyelmetekbe!

Vámosi „Aranykezű” Zoltán gyógymasszőrrel beszélgettünk, akit a vendégei szimplán csak látótenyérnek hívnak. Ösztönösen odatapint, ahol a csomó vagy a görcs lakozik, és messzire űzi azt.

Miért pont masszázst ajándékozzunk a párunknak, és miért ajánljuk azt a szőrös szívű főnökeink figyelmébe is? 

Mert ez a legjobb mód a mindennapos feszültség levezetésére. Ilyenkor muszáj megállni, kicsit kikapcsolni, a kellemes illatok és a szakavatott kezek segítenek ebben. Ha kipróbálta, a főnök is megérti majd, hogy csakis nyerhet ezen az üzleten. Ugyanis azok a dolgozók, akik rendszeresen a kezeim között landolnak, nagyobb munkabírásra tesznek szert, és nem mellesleg jobb kedvvel is végzik a feladataikat. Egészségesebbek, termelékenyebbek lesznek. Mi kell még?

Mit foglal magában a szolgáltatásod?

Tíz év minden tapasztalatát beleadva teszem a dolgom, aroma és gyógymasszázzsal kényeztetem a kedves vendégeimet. Az ügyfeleknek ki sem kell mozdulni az irodából, hiszen én ott termek és segítek.

Lojalitási programom keretében most kétórás ingyenes bemutatót is tartok, ha hívnak!

Milyen extrákat tartalmaz a tevékenységed?

Az ingyenes kiszállást mindenképpen. Ezenkívül mindenhová viszek magammal olajpárologtatót, amelyből az ízlésnek leginkább tetsző illatokat lehet előcsalogatni. A hasonlóképp választható kellemes zene, na meg a gyógyító érintés együtt csodákra képes. Felpezsdít és erősíti az immunrendszert!

És akkor a kardinális kérdés: mennyibe kerül mindez?

A tarifám: fél óra 4000 forint, egy óra 7000, irodai masszázs esetében 1200 forint tíz perc, húsz pedig a duplája.

Hol tudnak elérni az érdeklődő vállalatok, cégek vagy magánszemélyek?

Céges felkérések esetén bátran hívjanak a +36703269993-as telefonszámon, állok rendelkezésre – egyeztetünk, és már megyek is. Magánszemélyek ugyanitt érdeklődjenek, hozzájuk is szívesen házhoz megyek, de akár jöhetnek ők is, ahogy kényelmesebb. Újpesten, az Eötvös József út 34-es szám alatt családiás légkörben várom őket!

 

Szöveg: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .