Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Off road, no limit, max sebesség – interjú a HunGarian Baja indulójának szerzőjével

Gotti 1

Czigle László „Gotti” egy kemény srác, kemény nótákkal. A rapper nemrégiben olyan vizekre evezett, ami nyugaton bevett dolog, ám hazánkban még abszolút kuriózum: egy motorsport eseménynek írt indulót. Ez a 2018-as HunGarian Baja, ahol W.E.S. Gottival a házban pörögtek (ki) a kerekek!

Miért írtál pont a terepraliról RAP balladát?

Van egy nagyon kedves barátom a sportban, aki révén engem is megcsapott a menetszél, a por, a sár, az őrület – vagy hívjuk bárminek. (nevet) Évek óta tervben volt már, hogy megírom a HunGarian Baja indulót, külön öröm, hogy pont a jubileumi 15.-re tudtunk kijönni a számmal. Hamar összeállt a fejemben a szöveg, a kitűnő zenei alapért pedig Cocca B-nek tartozok nagy köszönettel.

Utólag hallottam, hogy ez bömbölt a rajtceremónián: KIRÁLYOK vagytok!

Kizárólag a HunGarian Baja-nak szántad ezt a számot, vagy rávetíthető a teljes sportágra?

Titkon reméltem is, hogy magatokra veszitek! Természetesen, a teljes sportágnak szól a nóta, és nagyon örülök, ha tetszik és hallgatjátok. Annak pedig még jobban, ha ezzel sikerül hozzájárulnom a szakág és a motorsportok hazai népszerűsítéséhez, hiszen ez volt a cél.

Milyen kötödésed van a motorsporthoz?

Közvetlenül magával a sporttal nincs kapcsolatom, de motoroztam, volt egy GSX-R750-em, amit rettentően imádtam. Ezenkívül Mercedes autóval járok a mindennapokban és nagy rajongója vagyok a márkának, na meg a Forma-1-es Mercedes AMG Petronas csapatnak. A Magyar Nagydíjon ott voltam, és a főtribünről szurkoltam nekik!

Láthatunk téged majd a pályák mellett, netán a következő HunGarian Baja-n?

Már az idei világkupára is nagyon szerettem volna elmenni, csak pont egybeesett egy fellépésünkkel. A következőn mindenképp ott leszek, de reményeim szerint előbb is találkozhatunk: ha minden jól megy, a novemberi Raid of the Champions-on pacsizunk Gyerekek!

Zárásként: mit üzen Gotti a benzinmérgezett őrülteknek?

Jobb láb a gázon, a BAL MEG A LÁBON, nem kell ide szárny, hogy a magasba szállj… de szigorúan csak a versenypályán! A közutakon nagyon figyeljünk egymásra srácok, tartsuk be a KRESZ-t és a sebességhatárokat.

Engem épp az előző hétvégén nyírt ki majdnem egy szabálytalanul közlekedő b@rom. Index nélkül bevágott elém az autópálya gyorsító sávjából, de sikerült menteni – méghozzá akkorát, hogy komolyan elgondolkodtam: lehet, hogy nekem is versenyezni kellene…! (nevet)

 

Fotó: WES Gotti rajongói oldal

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..