Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Ők már biztosan ott lesznek április 22-én a Coronita 15. születésnapján!

club night party 02

A Coronita mára fogalommá vált, nincs olyan partizó hazánkban, aki ne hallott volna már róla. Megkerülhetetlen ikon a hazai klubéletben, stílust és irányzatot teremtett az elektronikus zenében. Nemzedékek nőttek fel a Coro gyermekeiként, így mindenki szívesen emlékszik vissza egy este legszebb éveinek feledhetetlen zenéire, melyek a Coronita Allstar DJ-inek tolmácsolásában csendülnek fel. Április 22-én visszarepítenek minket a múltba, hiszen napjaink Coro-himnuszai mellett az elmúlt 15 év legnagyobbjait is felidézzük ezen az őrült születésnapi partin. Felejthetetlen és libabőrös estének nézünk elébe, gyertek el és ünnepeljetek velünk!

Ezen az éjszakán ünnepeljük a legendás partisorozat 15. szülinapját, amelyet ezúttal egy exkluzív helyszínen, a Club Play-ben rendezünk meg. A jelenlegi Coronita DJ csapaton túl érkeznek rég nem látott arcok is, így egészen különleges szombat éjszaka vár ránk!

És akik biztosan elvarázsolnak ezen az éjszakán:

Andrewboy

Két évtized leforgása alatt több neves DJ-verseny győztese lett, valamint elnyerte a legrangosabb szakmai elismerést, a “magyar Grammy-ként” emlegetett Fonogram-díjat is! 2010-ben, 2015-ben a Ballantines Music Awards versenyén őt választották az Év DJ-jének, számtalan klub és rádiósláger kapcsolódik a nevéhez.
A kezdeti időkben csatlakozott a Coronita csapathoz, és a mai napig is meghatározó tagja annak, számtalan feledhetetlen éjszakát és nappalt köszönhetünk neki!

Deep Junior

2007 óta a Coro rezidense, a mai napig oszlopos tagja az after csapatnak! Több generáció nőtt fel szettjeinek varázsában, és mai napig a Classic bulik kihagyhatatlan alakja!

Manic N

Több mint 10 éve a Coronita rezidens lemezlovasa, a Sunday Cooling alapító tagja, a My Tribe bulik atyja. Szinte az összes magyarországi klubban zenélt már és számos külföldi fellépés áll a háta mögött: Nagy-Britannia, Svájc, Dél-Amerika, Románia, Németország, Ausztria, Szlovákia. Az egyedi hangzásvilággal rendelkező lemezlovas szettjeit a dinamika és a vidámság jellemzi.

Stick

Miamisoul

Egyike a Coronita DJ-k új generációjának, az egyik legtehetségesebb producer a csapatból, nevéhez köthető “WLCM Coronita”, amelyet még a határon túl is hatalmas siker övez, nincs olyan buli, ahol ne csendülne fel!

Goldsound

2010-ben ismerte meg az ország a Goldsound nevet, mikor megszületett „Wonderful World” mixe.
2012-ben lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzon a Hajógyári-szigeten, ahol hamar elnyerte a közönség tetszését pörgős dinamikus sajátos szettjeivel. Immáron 6. éve járja hazánkat és külföldet is egyaránt, mint producer, és DJ énekes szettjeit saját vokáljaival fűszerezi meg, ami különösen egyedülállóvá teszi fellepéseit. Közel 2. éve erősíti a Coro csapatát.

És ezzel még nincs vége, hamarosan még több fellépővel rukkolunk elő. Érdemes bennünket követnetek. Nem is tervezhetnéd máshová a programodat április 22-re, mint a Club Play-be!

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/coronita-15-eves-szuletesnapi-parti-a-coronita-allstar-csapataval/

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..