Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTROKULTÚRANIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

OKTOBERFEST – Fiataloknak is a legnagyobb sörünnep

Screen Shot 2018-09-21 at 16.59.17

Az Oktoberfest első ízben 1810 októberében került megrendezésre a müncheni Terezia mezőn. A hagyományt Lajos trónörökös herceg és Terézia hercegnő esküvője teremtette meg, ahová München egész lakossága hivatalos volt. Az ünnepet a későbbiekben lóversenyekkel, mezőgazdasági vásárokkal színesítették. Az időjárási viszonyok miatt szeptember hónapban kezdődő
Oktoberfest mára a világ legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. Évente átlagosan 6 millió vendég látogat el az Oktoberfest-re a
világ minden tájáról. Kicsiny hazánkban is megrendezésre kerül a rendezvény hű mása, idén Szeptember 27-30-ig a Kincsem Park területén. (Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot, a csütörtök pl. Kifejezetten a fiataloknak ajánlott, főleg ha rápillantunk a fellépők listájára….Curtis, Follow the Flow, Delta, Szecsei).

Jegyárak

Napijegy online 2 500 Ft,
helyszínen 3 000 Ft.
VIP jegy online 5 000 Ft,
helyszínen 7 000 Ft.

A napi jegy egész napos belépésre jogosít fel. A rendezvény 14 év alatt ingyen látogatható (kivéve VIP)

VIP jegyek
Idén először úgy érezheted Magad VIP helyeinken mintha Münchenben lennél!

A nagy sátorban csak itt lesznek ülőhelyek, ráadásul a küzdőtér szintjétől minimum egy méterrel kiemelt, épített lelátóról élvezheted a koncerteket. A látványban és sörivásban nem zavarhat semmi!  Rossz idő esetén (ami ugyan nem lesz), hőlégbefúvókkal gondoskodunk kényelmedről.

Korlátozott számban elérhető! A helyszínen nagy valószínűséggel nem lesz már kapható!!!

Jegyvásárlás:
https://oktoberfestbudapest.hu/jegyvasarlas

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..