Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Olasz meló Budapesten – főzz együtt Vincenzoval!

vegetables-italian-pizza-restaurant_Fotor

Ha a Te szívedhez is közel áll Itália, és az olasz ízek szerelmese vagy, akkor – is – olvasd tovább ezt a cikket. 🙂 Ajánlunk egy igazán „tutto bene” programot! Szedd össze a szívednek oly kedves másik feledet, családtagjaidat vagy barátaidat, és vacsizzatok együtt a Gustolato Budapestben! Mint egy olasz család, olasz módra!

Engem már gyerekként elvarázsolt Olaszország: szerencsésnek mondhatom magamat, mert többször is volt alkalmam az Adriai-tenger partjain süttetni a hasamat és óriás homokvárakat építeni. Természetesen az olasz fagyi és a konyhai remekek sem kerülték el a figyelmemet, nem beszélve az igazi olaszos temperamentumról.

A nyaralásokból hazatérve mindig megfogadtam, hogy vissza fogok még térni a szívembe zárt, számomra kedves emlékeket őrző „csizmához” – ettől függetlenül a köztes időszakokban igyekeztem itthon is rálelni arra a hangulatra, mely ott körbelengett. Azt kell mondjam, nem könnyű ugyanarra a miliőre rátalálni, de azért próbálkozni szabad.

Ha pedig Te is így vagy ezzel, akkor most itt a kiváló – és nem egyszeri – alkalom arra, hogy egy igazi olasz vacsorán vehess részt: családias hangulatban, olasz séffel. 🙂 A Gustolato Budapest igazi olaszos gasztronómiai eseménysorozattal rukkolt elő!

Lenne kedved Vincenzóval főzni egy finom olasz vacsorát? Mit szólnál, ha egy nápolyi séffel készíthetnéd el az ételt, egy nagyszerű olasz étteremben? Majd, miután elkészült a kétfogásos mennyei menü, remek hangulatban elfogyasztanád, csodás itáliai zenét hallgatnál hozzá és izgalmas, autentikus történeteket ismerhetnél meg az országról…

Hmmmm, ugye Te is érzed már a gőzölgő spaghetti illatát? Nos, ha nem csak illatokra, de ízekre is vágysz, ne habozz jelentkezni a Gustolato Budapest vacsoraestjeinek egyikére! 🙂 Mert „egy kis ‘dolce far’niente, egy kis édes semmittevés, egy tányér finom étel, egy pohár bor és egy jó beszélgetés mindenkinek jár”!

A Gustolato Budapest vacsoraestjeiről, az időpontokról itt tájékozódhatsz, bővebb információt az étterem Facebook oldalán találsz.

Az „Olasz meló- főzzünk együtt vacsorát” időpontjai:

2017. április 12., 18.00 – 22.00; 2017. április 26., 18.00 – 22.00

Helyszíne: Gustolato Budapest, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 13.

 

Borítókép forrása: itt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..