Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Olcsó, iskolásoknak szánt laptop az Acertől

aspire-vx

Az ellenálló kialakítás és a dizájn részletei, valamint a kiterjesztett rendelkezésre állási idő mind kiemelkedővé teszik a Chromebook 11 N7 modellt. A készülék szigorú teszteken ment keresztül, megfelel az amerikai MIL-STD 810G katonai normának.

Az Acer Chromebook 11 N7 akár 60 kilogramm erőhatásnak is ellenáll fedőlapon, míg a zsanérok illesztései is rendkívül stressztűrők. A tanulók nyugodtan hordhatják az eszközt a hátizsákjaikban, nem lesz belőle probléma. Egyébként a termék sarkai gumi védőket kaptak, így az egész Chromebook védve van az esetleges leejtésekből adódó sérülések ellen.

Az Acer Chromebook 11 N7 billentyűzete cseppálló, akár 330 milliliternyi vízmennyiségnek is ellenáll. A klaviatúra alá szerkesztett kivételes elvezetőrendszer meggátolja, hogy a nedvesség a belső alkatrészek környékére szivároghasson. Ventilátormentes kialakítása hűvös és csendes működést eredményez, tehát az osztályteremben ideális a használata.

Hosszú akkumulátor üzemidő, akár 12 órán keresztül kitűnő teljesítménnyel
A tanároknak sem kell aggódni amiatt, hogy az Acer Chromebook 11 N7 modellt minden este tölteniük kell. Ugyanis akár 12 órás folyamatos rendelkezésre állás is elérhető, ami elegendő néhány tanítási nap erejéig. A tanulók pedig egy egész napos iskolai használat után gond nélkül készíthetik el otthon az eszköz segítségével a házi feladatokat, de még ki is kapcsolódhatnak utána. Az Acer Chromebook 11 N7 Intel Celeron kétmagos processzorral lett felvértezve a mindennapos, optimális teljesítmény érdekében.

Érintőképernyő, 180 fokos kihajthatósággal, megosztás-centrikusan
Az oktatási szférában dolgozók is megtalálják a Chromebook 11 N7 (C731)-ben rejlő potenciált minden téren. Az Acer C731T 11.6 col képátlós IPS alapú érintőpanellel rendelkezik, míg a C731 hagyományos kijelzővel. Az érintős modellek garantálják a diákoknak a kompromisszummentes munkavégzést, minden applikáció, vagy weboldal megnyitása akár gesztusokkal is irányítható. A kijelző 1366×768 felbontást tud, mellyel éles videólejátszás érhető el, az appok és a szövegek is mind jól értelmezhetők, csakúgy, mint a fotók megjelenítése. Mindazonáltal az Acer Chromebook 11 N7 (C731) kijelzője 180 fokban mozgatható, így még sokoldalúbb lehet a felhasználás lehetősége.

A Chromebook 11 N7 (C731) sokoldalúságát segíti az Android applikációk támogatása, melyek a Google Play Store-ból érhetők majd el az elkövetkezendő hónapokban.

Maradjanak kapcsolatban a diákok
A kapcsolattartásért egy gyors, dupla sávos 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi felel. Az eszköz egyszerűen csatlakozik külső perifériákhoz Bluetooth 4.0-án keresztül, de a két USB 3.0 port és a HDMI aljzat is rendelkezésre áll. A fejhallgatókat 3.5 milliméteres kombinált audiobemeneten keresztül lehet csatlakoztatni. A fájlok mozgatását pedig beépített SD kártyaolvasó segíti.

Megosztás és közös munka
Az Acer Chromebook 11 N7 (C731) több felhasználói fiókot is kezel, úgy, hogy a tanulók adatai biztonságban maradnak. Egyedi fiókokon keresztül léphetnek be, a Gmail levelezés és egyéb információk is biztonságban tudhatók, akkor is, ha esetleg elveszne a notebook. A Google Drive megfelelő felhő alapú háttértárat biztosít, védi a fájlokat, dokumentumokat, fotókat.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..