Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

OnePlus 3T – egy mobil, amivel nem érdemes szkanderezni

2

Hazánkban a OnePlus-t még nem jegyzik a legnépszerűbb gyártók között, ami a kis csapat kreativitása és technológia újításai figyelemre méltóak.

Jelenleg a csúcskészüléküket fejlesztették tovább, így jött létre a OnePlus 3T, melyben nem csak a szoftvert, hanem a hardvert is frissítették. Unibody alumínium házba zsúfolták bele a lassan notebookokat verő hardvert.

4

A telefonok közül az egyik leggyorsabb töltési móddal dicsekedhet, fél óra alatt, egy teljes napi használathoz szükséges energiát kapunk, mely nem azt jelenti, hogy ezzel beszélgethetünk, hanem olyan processzor és grafikus feldolgozó intenzív programokat futtathatunk, mint a GPS vezérelt térképek, vagy egyéb játékok.

Az asztali töltővel nem fogjuk azt tapasztalni, mint a más gyártók gyorstöltési megoldásainál, hogy tűzforróvá válik az eszköz.

5

Teljesítményéről a Qualcomm® Snapdragon™ 821 (2.35 GHz) processzora gondoskodik, ezt egészíti ki a 6GB LPDDR4 memória. Ilyen hardverek tekintetében a szoftverek futtatásával nem lehet probléma. A képek AMOLED panelen jelennek meg.

A telefonok nagyjából 70%-a Androidot futtat, ahogy ezt teszi ez a mobil is. A fejlesztők persze az alap Androidot is módosították. Ebből lett az OxygenOS, ami gyorsabb programfuttatást tesz lehetővé. Magyarul végre akadás nélkül telefonálhatunk Skypeon, miközben használjuk a Maps-et és talán még Facebookra is írunk valamit.

8

A telefon előnye a speciális szoftvercsomag is, melyet a 16MP-es kamerához fejlesztettek. Nem csak optikai, hanem szoftveres képstabilizálással is rendelkezik. A kamera lencséjét zafír-üveg védi, mely a Mohs keménységi teszten 9-es eredményt ért el.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..