Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Óriási smink kollekciók

k

Akik rendszeresen sminkelik magukat, elő szokott fordulni, hogy a smink vásárlásakot túlzásba esnek. Még egy rúzs és egy szemhéjpúder nem olyan sok, ám  ha mindig ezt játszuk egy nagyobb kollekciónk is összegyűlhet, és ilyenkor ha valaki meglátja jönnek a szokásos kérdések. Ezeket mind használod? Minek neked ennyi? Ez már beteges..és hasonlók. Ám szerintem ezt csak a laikusok hiszik, legaábbis magamból kiindulva. Szinte az összes termékemet használom, ha nem is midennnap (furcsa is lenne), de előkerülnek és bevetem őket egy-egy sminkelés alkalmával.

Külföldön, főleg amerikában a youtube híresebb youtuberei (természetesen a beauty témában), rengeteg terméket kapnak különböző cégektől ajándékba és tesztelésre. Nem úgy kell elképzelni, hogy például kapnak egy MAC rúzst vagy egy púdert. Irdatlan sok termékről van szó. Ennek következtében a smink kollekciójuk is hatalmas. A egyik kedvenc youtuberem például nagyon humorosan fogja fel ezt az egészet és a beszólogatásokat, a mennységet illetően : “Ha valaki azt mondja a kollekciódra, hogy jézusom mekkora és minek ennyi, csak mutasd meg neki ezt a videót. Rögtön máshogy fogja gondolni”.

Most talán kissé sokkolóak leszek a videók, és egy enyhe féltékenysége rohamunk is lehet a sok termék láttán. Főleg a folyékony rúzs és sima rúzsok láttán ( *-*). Ti mit gondoltok?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aVOYThMfBpY[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0m3h6tOReAI[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KsE8MYmxc3M[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=24nxjfGF-qo[/embedyt]

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..