krom_metal_osz4

Minden évszakban vagy akár évben új színek és textúrák jönnek divatba. A tavalyi óriási matt láz után nagy csavar következik, ugyanis a metál és króm színek hódítanak mind a szépség, mind a divat világában.

#Repost @sothebys ・・・ Silver Sunday. #Metallic fashion captured by Cecil Beaton. Image from Sotheby’s #cecilbeatonstudioarchive

INTERIOR COUTURE (@interiorcouture) által közzétett fénykép,

A kiegészítőktől kezdve a szemhéjpúdereken a folyékony rúzsokig mindent elért az új trend, szinte minden kollekció tartalmaz egy-egy metál darabot, és egy egyszerűbb outfitet is képes zseniálisan feldobni.

A metál láz már nyáron kezdett kibontakozni, először a kézápolás területén jelent meg: gyorsan hódítottak a króm körmök, az Instagram ezzel volt tele, és a körmösök nem győztek lépést tartani az új divattal.

Milliónyi videó és tutoriál található YouTube-on is, ahol beleleshetünk a króm körmök igényes elkészítésének titkaiba és fortélyaiba. Most már a rosegold-tól kezdve az aranyig bármilyet el lehet készíttetni, és rendkívül feldobhatja a manikűrünket.

A sminkeknél talán a Colorpop nevezetű márka rukkolt elő először metál árnyalatokkal, és itt robbant be a köztudatba. A Colorpop mono szemhéjpúderei, azon belül is a metál árnyalataik rendkívül híresek külföldön, így ezek is előtérbe helyezték az ősz domináló árnyalatait.

És igen, a folyékony rúzsoknál is nőtt a repertoár. A Lime Crime, Kiley Jenner és még rengeteg márka is örömmel csatlakozott eme divathoz, így természetesen náluk is megtalálhatóak ilyen színek.

Babely @markiemeghan killin’ it in BLONDIE Metallic Velvetine ?✨

Lime Crime (@limecrimemakeup) által közzétett fénykép,

Bár más márkák is vannak még a piacon, de talán ezek a meghatározóbbak. Esetleg a Jeffrey Star folyékony rúzsokat vehetjük még ide, melyek extrémebbek, így ezt a márkát is megnevezhetjük az őszi divat szín egyik vezető márkájához.

További képek a metál és króm divat jegyében:

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .