GASZTRO

Sör és kutya most kéz a kézben jár a jó arcoknak! Te kihagynád?

beerpornhu

Most még ugyan KUTYA hideg van, de nemsokára kisüt a várva-várt napocska és akkor senki nem foghat minket vissza: az első meleg sugarakban sütkérezve fogjuk kortyolni a sörünket, kizárólag szabad téren. A sör ugyanis nagyon finom, és a megfelelő mennyiségben pozitív hatást is gyakorol a szervezetünkre. Tehát a sör jó, a sör a barátod. A Mad Scientist által kreált kézműves sörök pedig még jobbak, és most akár ingyen is hozzájuthatsz egy rekesz nagyszerű habzó finomsághoz!

Volt már dolgod a Mad Scientist kézműves söreivel? Ha nem, akkor nagyon hamar be kell pótolnod, mert nem tudod, mit hagytál ki eddig. A Mad Scientist budapesti kisüzemi sörfőzde 2016-ban nyitott meg három „őrült tudós”, Tarján Csaba, Szilágyi Tamás és Závodszky Gergő részvételével. Ők hárman járultak hozzá másodikként a ’kraft sör’ fogalmának meghatározásához az egykori Királyi sörfőzde ipari parkjában, ahol négy kisüzemi sörfőzde alkotja a mai Főzdeparkot. A kreatív sörtudósok – az ízek harmóniájának elkötelezve – hamarosan sikert-sikerre halmoztak; a 2016-os Alltech Commonwealth versenyén a hazai sörfőzdék tizenhat érme közül kettőt hoztak el. Még ugyanebben az évben pedig Saison 15 nevű sörükkel arattak bronzérmes babérokat az International Beer Challenge-en.

A rövid sör-múlt összefoglaló után evezzünk tovább a kellemesen habos sörhullámokra. 🙂 A Mad Scientist igazán közkedvelt sörök palettáját nyújtja izgalmas fantázia nevekkel: ilyen a Jam 72, a Monkey Temple, és a Colonial Bitter is. Összefutott már a nyál a szátokban? Helyes. Nekünk igen. Nehezünkre esik egyébként, hogy ne próbáljuk ki azonnal az egész repertoárt, kezdve a Mango Bay főzetével és bele-belekortyolgatva a legújabb, kifinomult recepten alapuló 11 %-os Sugar Daddy-be.

Az új finomság: a Sugar Daddy

A Mad Scientist zárt ajtói mögött egyébként mindig valami újdonság készül épp vagy ha nem, akkor valamilyen meglepetésen törik a fejüket a nép szolgálatában álló tudósok. Ilyen a legújabb akciójuk is, mely során a Noé Állatotthon Alapítvánnyal közösen kampányolnak. Az akció során többszörösen kiélvezheted a verhetetlen kombót: az otthonra és gazdára váró kutyusokat a Mad Scientist saját söreivel párosította, és a végeredmény több mint jó. Nem csak, hogy jó arc vagy ha örökbe fogadsz egy kutyát de szomjas sem maradsz, ugyanis kapsz hozzá egy rekesszel a hozzáillő remek sörökből!

A szeretetre vágyó blökik közül ketten már gazdira is találtak: Dolce Vita és Radisson már új otthonában élvezi a törődő szeretetet – már csak azért is mert a vidám gazdi vidám kutyust is jelent, márpedig a Mad Scientist sörök birtokosa a széles mosolyról felismerhető. 🙂 A kampány egyébként még tart, a Mad Scientist Facebook oldalán meg is tekintheted a cuki négylábúakat (ez leginkább a hölgyeknek szól), illetve a járulékos söröket (ez pedig leginkább a jószívű pasasoknak). Azért bemutatjuk mi is a főszereplő-párosokat, íme:

Szerintem ez egy remek kezdeményezés egy remek ügy mellett, több ilyen kellene és reméljük, lesz még erre példa – nem csak a Mad Scientist részéről. 🙂 A sikeres vállalkozások alapja nem csupán az anyagi tőke hanem a kreatív hozzáállás, a motiváció és a folyamatos újítási vágy! Ha ilyen és ehhez hasonló jó tanácsokkal szeretnél gazdagodni, akkor ajánljuk figyelmedbe a 3. Flyerz Gastro & Event Marketing Konferenciát. Itt ugyanis találkozhatsz – többek között – az egyik Mad Scientist tudóssal: Szilágyi Tamással is, aki a hazai kézműves sörök piaci helyzetén túl a teljesítmény-centrikus és termékközpontú vállalkozásról is beszél majd.

Addig is: a sör – és hű társatok – legyen veletek! 🙂

További információt az eseményről és a jegyvásárlásról itt találsz.

A Mad Scientist  Facebook oldalát – és a képek forrását – itt találod.

A Noé Állatothon Alapítvány honlapját pedig itt, ha szeretnél többet megtudni az örökbe fogadható négylábúakról.

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .