Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Pasta Culture- Merülj el a tészták világában!

13900352_265389383842944_7630537275683607638_n

Hozzájárulva az Október hatodika utcai gasztro fejlődéshez, a Soup Culture csapata úgy döntött megnyitja levesezőjük ikertestvérét, a Pasta Culture-t. Olasz pizzák megannyi variációja, hússal vagy zöldséggel töltött tésztakülönlegességek, különböző ízű raviolik házi paradicsomszósszal, és még több finomság várja a tészták szerelmeseit!

A Soup Culture csapata négy év szakmai tapasztalattal zsebében vágott bele az új projektbe,   a levesezőnél felépített reform vonalat vitték tovább tésztáik megálmodásánál is. Mint mesélik, érzékelhető egyfajta trend a vendéglátás piacán, streetfoodok születnek és merülnek feledésbe, a telítettség közepette fontos hogy amit képviselsz értékes legyen; így egészséges és változatos ételek megalkotásába kezdtek. Az első bővülési szakasz egy ipari konyha építése volt, melyre a sok catering felkérés miatt volt elsősorban szükség. A csapat viszonteladókkal is együttműködik, és szívesen fogad felkéréseket legyen szó rendezvényekről, sajtótájékoztatóról vagy céges eseményről.

15036545_318531025195446_3379278581284507443_n

A házias jellegű tészták kicsi manufaktúrából származnak, magyar és nemzetközi konyhákból merítve, minőségi alapanyagokból, szívvel lélekkel. Rendkívül izgalmas recepteket terveznek, mint ahogy ezt már a leveses bárjukban megszokhattuk. A menü hetente változik, így van idő visszatérni repetára, vagy egyáltalán benézni ha épp a kedvencünk van soron. Thai, olasz, magyaros, a finomságoknak csak a képzelet szab határt. Igyekeznek harmóniában lenni a természettel, a tésztákat az adott szezonra jellemző fűszerezéssel a legaktuálisabb alapanyag felhasználásával készítik. Minden héten terítékre kerül egy húsmentes, egy laktózmentes, illetve két általában különböző hússal ízesített készült alkotás, ha most látogatsz el ezekből választhatsz: francia hagymás csirke, kakukkfüves gomba, kókusztejes sütőtökkrém kókusz chipssel, sült libamell gravy-vel és vörösboros szilvalekváros vörös káposztával. A tésztákat fogyaszthatod helyben vagy egyedi design dobozban kérheted elvitelre.

14729365_303842726664276_5779131531091859847_n

A Pasta Cuture azok közé a kevés helyek közé tartozik, ahol tényleg mindenki tud igényeinek megfelelő fogást választani, itt életmódbeli (vega, vegán)  és allergén szempontra is figyelnek,  az igazán ínyenceknek pedig lehetőségük van különlegesebb, prémium kategóriás étel bekebelezésére. A hangsúly a minőségen és az ízletességen van, adalékanyagmentes összetevőkből dolgoznak, a szószok és raguk pedig gluténmentesek. Vegánok is bátran térjenek be egy falatra ugyanis szénhidrát csökkentett tésztájuk tojásmentes, és mindig akad egy vegán szósz a konyha repertoárjában. Szívesen fogadnak egyéni kívánságokat is (persze az alapanyagok figyelembevételével). Nem szeretnék, ha bárkinek üres kézzel (még inkább hassal) kéne távoznia. Változatosság és igényesség mesterfokon! És ha ez még nem hozta volna meg kellően a kedvet, világhírű csapot sörökkel (Budweiser & Kronenburg Blanc) és elismert magyar borokkal (Egri borvidéken szüretelt Bolyki borok) lehet leöblíteni a tésztaságokat. És hogy mit hoz a jövő? Egy hangulatos terasszal való bővítésen túl a fiúkban már megszületett a következő streetfoodos hely koncepciója. Nos, mi izgatottan várjuk!

14495238_296124317436117_8270623919723169888_n

Még több rendkívüli gasztro élményért látogass el a Street Food Éjszakájára december nyolcadikán!

https://www.facebook.com/flyerzmagazin/

streetfoodcover

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..