FLYERZ REVIEW

BULIZTÁL MÁR VADÁLLATOKKAL? – Október 3-án PIVO & CIRCUS a Gozsdu-ban!

flyerz program pivo circusflyerz program pivo circus
– Ne csináld a cirkuszt! – Már miért ne!? – kérdezett vissza a PIVO, majd megcsinálta: október 3-án, szombaton a cirkuszok mágikus világa a Gozsdu-udvarba költözik egy éjszakára!
 
Mégis hogyan? Törpék és óriások, kötéltáncosok, légtornászok, bohócok, vándor mutatványosok, zsonglőrök, állatidomárok és vadállataik lepik majd el a PIVO porondját és vonzáskörzetét.
A klasszikus cirkuszt azonban némileg újraértelmezte a direktor, mivel a cirkuszt egy tökéletes budapesti szombat éjszaka kellékeivel fogja ötvözni. Tehát amire biztosan számítsatok: buli, gólyaláb, pia, cilinder, DJ, tűzkarika, jó csajok, nagymacskák, vadmacskák, bohócláb, a legkedveltebb slágerek és persze egy kis borzongás extra habbal.
pivo circus október 3.
pivo circus október 3.
A porondmester szerepében DJ Effendit köszönthetjük majd a színpadon, az italárakat pedig igencsak letornázták a PIVO pultos-artistái.
Gyere és éld át te is a gyermekkor varázsát és a felnőttlét szépségét: buli és cirkusz október 3-án egyszerre a PIVO & BAR-ban!
 
PIVO & CIRCUS, ahol még a szobrok is életre kelnek…
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .