FLYERZ REVIEW

Ez az irodisták legnagyobb dilemmája nap mint nap

pivo-and-bar-napi-menu-ajanlat

“Ülök az íróasztalnál az irodában. Hamarosan dél lesz. Már kezdek éhes lenni. Jön a szokásos dilemma: rendeljek valamit, vagy inkább kimenjek enni? Ha rendelek, akkor megint a gép előtt eszem meg a már félig kihűlt kaját, miközben valami agyhalott ugrál a Facebook feed-em egyik videójában. Nyehh. Akkor inkább kerekedjünk fel és együnk valamit valahol. Igen, pont ennyi elképzelésem van róla.

Mondjuk ne kelljen többet sétálni 5 percnél, mert a főnök kivág az ablakon, ha több mint egy órát elvagyok ebédszünet címszó alatt. Legyen kész gyorsan a kaja, ugyanezen szempontok miatt, finom legyen és elég sok, hogy a kajakómára hivatkozva még egy kávészünetet is be tudjak iktatni, amikor visszaérek. Le tudjak ülni, mert kényelmes típus vagyok és legyen wifi, hogy ebéd közben tudjam az agyhalott idiótát nézni a telefonomon. Na jó, tegyük fel, hogy társas emberi lény vagyok, így a kollégámmal együtt fogjuk ugyanezt tenni és megvitatjuk az éppen aktuális munkahelyi pletykákat és hogy mennyire ciki Manyika púderrózsaszín inge. És ne legyen túl drága. Mi vagyok én, Rockefeller?!”

Előnyben lesznek most azok, akik a fenti dilemmát – vagy legalábbis egy részét – minden nap átélik és közben a Gozsdu környékén dolgoznak, mert helyi kedvencünk, a Pivo & Bar minden munkanapon 12-15 óra között pizza menü ajánlattal várja az éhes irodistákat.

Pizza menü a Pivoban:
  • az étlapon szereplő összes pizza közül bármelyiket választhatod
  • a menüben egy 26 cm-es pizza és egy 0.5 l-es üdítő vagy ásványvíz (Cola, Cola light, Fanta, Sprite, mentes és szénsavas ásványvíz) szerepel
  • elvitelre és helyben fogyasztásra egyaránt
  • az ára 1.250 Ft
  • más kedvezményekkel nem összevonható

Pivo and Bar

1075 Budapest, Madách Imre út 13/14
06 (70) 631 8672

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .