Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Posztoljunk inkább a Superflyból suli után!

Superfly_1

A fiatalkori pozitív sportolási szokások kialakításában segít a Superfly Air Sports még ebben a hónapban elérhető 10.000 Ft-os bérleteivel.  Az After School Pass névre keresztelt bérlettel 2019. május 31-ig minden hétköznap 1 órán keresztül repülhetnek a különleges sportlehetőséget kereső fiatalok.

A mobiltelefonok aranykorában a tinédzserek figyelmét az egyre ingergazdagabb tevékenységekkel lehet elnyerni, amire a közösségben történő sportolás kedvező lehetőséget nyújt. A Superfly Air Sports a trambulinok mellett olyan izgalmas pályákkal várja a látogatókat, mint a trambulinfal, az óriáscsúszda, a lengőtrapéz és a ninja pálya.

A park nem csak tevékenységében, hanem megjelenésében is egyedülálló. A szórakoztatóközpont alap koncepcióját az ihlette, hogy az ugrálás mellett az esztétikai élmény is erőteljesen érvényesüljön.

„Kiemelt célunk, hogy az offline időtöltés hazai nagykövetévé váljunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai Z-generáció számára az online jelenlét erősen hozzátartozik a mindennapokhoz és nagyon nehezen tudnak kiszakadni onnan. Éppen ezért biztosítjuk számukra ezt a kedvező programot, hogy egy olyan színes és adrenalindús környezetben sportolhassanak a barátaikkal, ahol az okostelefonok háttérbe szorulnak és a közös élmény dominál.” – magyarázza Borsos Péter, a Superfly Budapest ügyvezető igazgatója.

A trambulinon ugrálás egy olyan mozgásforma, amely mindenki számára könnyen elsajátítható, így gyorsan és egyszerűen élik meg a gyerekek a sikerélményt, amely csak tovább ösztönzi őket a rendszeres mozgásra. A limitált számú After School Pass bérlettel a nappali, esti és levelező diákigazolvánnyal rendelkezők minden hétköznap 1 órán keresztül ugrálhatnak a parkban.

További információ a Superfly Air Sports Facebook oldalán található: www.facebook.com/superflybudapest/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..