Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Predator: bivalyerős asztali gép és 35″-os monitor

Acer_IFA_Predator_X35_01

A Predator az Acer gaming termékcsaládja, mely általában extravagáns kinézettel és ehhez méltó, nagy teljesítményű belsővel a játékosok legvadabb igényei tis kielégíti. Ehhez a családhoz most a Predator Orion 9000 is csatlakozott, fekete és ezüst színével, az úrhajók belsejére emlékeztető dizájnnal és saját ízlésünkre beállítható RGB világítással szó szerint új színt hoz a gamerek életébe.

A Predator Orion 9000 sorozat folyadékhűtést kapott, melynek vezérlése az Acer IceTunnel 2.0 úgy van beállítva, hogy miközben egy játék csúcsra járatja az erőforrásokat, a hőmérséklet akkor is a lehető legalacsonyabb legyen. Az IceTunnel 2.0 fejlett légáramlási rendszer elkülöníti a termikus zónákat, így mindig a lehető legtöbb hideg levegőt áramoltatja át azokon. Ehhez egy 5120 mm-es ventilátor nyújt segítséget. A grafikus kártyákhoz ugyancsak fejlett hűtés társul.

Az Acer asztali gépébe az elsők közt sikerült beépíteni az AMD legújabb Radeon fejlesztését, az RX Vega VGA-t. Ezekből a magas felbontású szinte már teljesen fotorealisztikus és valós idejű képmegjelenítéssel rendelkező Radeon RX Vega grafikus vezérlőkből, akár 4 darabot is támogat a rendszer. A gamerek választhatják opcióként az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti kártyákat is, természetesen SLI-ben, amely megoldás támogatja a VR-t is.

A Predator Orion 9000 eddig nem látott teljesítményt ígérve, akár a brutális teljesítményű Intel Core i9 Extreme Edition 18 magos processzorral is elérhető, mellé pedig 128 GB négycsatornás DDR4 RAM-ot telepíthetünk.

A kivételes teljesítmény mellé a csatlakoztathatóság is fontos, a rendszer két USB 3.1 Gen 2 port (1 Type-C, 1 Type-A), nyolc USB 3.1 Gen 1 port (1 Type-C, 7 Type-A), és két USB 2.0 port (Type-A) tartalmaz.

Hogy ne csak gépünk legyen “penge”, az Acer egy hatalmas, 35″-os, 21:9 arányú és WQHD monitort is bemutatott a Predator X35 személyében. NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra és quantum dot technológiákkal a lehető legjobb kontrasztminőséget képes produkálni a magas dinamika tartományokban. Fejlett LED rendszere révén 512 külön vezérelt zónát tartalmaz képpontonként, az egységek csak ott világítanak erőteljesen, ahol az ténylegesen szükséges. A Predator X35 mélyen szaturált színskálája a 90 százalékát fedi le a DCI-P3 színtérnek, a fényerő tartomány pedig hétszer jobb, mint a hagyományos dinamika tartományú monitorok esetében. A gyors 4 ms válaszidő, valamint a 200 Hz frissítési ráta NVIDIA G-SYNC-kel kombinálva a játékélményt életszerűvé varázsolja, kompromisszumok nélkül.

Nyolc előre beállított program áll rendelkezésre – a GameView által mindenki megtalálja a számára megfelelő megjelenítési profilt. Az Acer BlueLightShield technológia révén a káros kékfény-sugárzás csökkenthető, és mindez az OSD menüből állítható. A megjelenítés  akár 178 fokos betekintési szögben élvezhető.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..