Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

A Prime Haus bemutatja: Guy Mantzur extended set – minőségi elektronikus buli a Prime FM jóvoltából!

insta_guy_mantzur_Fotor

Végre, pillanatokon belül dübörög az igazi nyár, amikor végre estére sem kell bekészíteni a bőrkabátot. Ez különösen azért jó hír nekünk, mert imádunk szórakozni, de szabadtéren szórakozni még inkább! Ezért aztán az elektronikus vonal kedvelőinek óriási örömhír, hogy június elején megnyitott a Track kültéri elektronikus játszótere, a Track terrace.

A Rákóczi híd budai hídfőjénél megbúvó Barba Negra Track ad otthont a Track Terrace-nak, mely a szórakozóhelynek egy kisebb, de annál népszerűbb területét foglalja el. A nyári szezont eleve erősen kezdték buliszervezés tekintetében, de ezt már megszokhattuk – a minőségi zenekedvelői a bőség zavarában szenvedhetnek a Barba Negrában.

Most sem lesz ez másképp: A Prime Hause jóvoltából és a Prime FM támogatásával az izraeli származású Guy Mantzurt látják vendégül június 17-én, aki egyenesen Tel Avivból repíti ide a rajongóknak a legjobb dalamokat – máris két szettben! Guy Mantzur neve sokak számára nem ismeretlen: az elektronikus zenére specializálódott DJ tehetsége túlmutat az egyszerű műfaji sajátosságokon.

A techno, tech house és a progresszív elemek keverése nagyon is bevált – egységes és nagyon is ütős stílust képvisel ezzel. Mivel kézjegye eléggé sajátos és könnyen felismerhető, Guy Mantzur hamar keresett és világszerte elismert előadóvá vált – 2013-ban kiérdemelten kapta meg az Izrael legjobb underground DJ-je címet. Nem csak Tel Aviv underground zenei életét virágoztatta fel tehát, mint a The Cat & The Dog klub rezidense – máshol is sokan várják fellépéseit.

 

Például Budapesten, ahol a követőin kívül az elektronikus hullámokon szívesen utazók is felkapták a fejüket a hírre, miszerint: Guy visszatér a budapesti éjszakába, hogy egy fantasztikus dupla szettel örvendeztessen meg minket!

A hazai előadók közül Yvel & Tristan, Kühl, Rich, és Ramone adja majd alánk a taposóritmust, a vizuális effektekről pedig a Protolux gondoskodik majd. A Track Terrace tehát az erős indítás után újabb lendületet vesz, mellyel átlök minket a nyár kellős közepébe. Már alig várjuk!

További információk:

Facebook esemény

Időpont: 2017. június 17., szombat, 23:00
Helyszín: Barba Negra – Track Terrace, Neumann János utca 2., Budapest, XI. kerület
Elővételes jegy: 2.500 Ft
Helyszíni jegy: 3.000 HUF / 3.500 HUF
Jegyvásárlás: itt

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..