EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Privát Szépségnap – Amikor a Perényi Luxury Beauty Center csak a miénk!

059-1024x683

Nő vagyok. Anyuka vagyok. Valakinek a másik fele vagyok. Fáradt vagyok. Pont ezért, szükségem lenne valakire, aki egy napig – de ha nem is egy napig, akkor legalább egy teljes délelőtt vagy délután erejéig – csakis velem foglalkozik. Velem, és az én igényeimmel. A hajammal, a körmeimmel, a testemmel – a lelkemmel. Mert ez nekem jár.

Vannak döntések, melyeket végérvényesen és visszafordíthatatlanul meghozunk, mi Nők. Amikor bevállalunk egy nehéz, állandó felelősséggel járó munkát, egy kapcsolatot – majd egy (vagy több) gyermeket. Ez az élet rendje, mi ezt jól tudjuk, de mégis: szükségünk van néha egy pár szusszanásnyi pihenőre, hogy újabb lendületet tudjunk venni. Nem vagyok igazságtalan: tudom, hogy ugyanezt érzi rengeteg Férfi, Apuka is – az Ő életük sem könnyebb sokszor, maximum más.

Hogy mi az, ami a szürke hétköznapok mókuskerekéből kizökkenthet minket? A TÖRŐDÉS. Olyan pozitív energia, ami átlendít a monoton perceken-órákon-napokon. A nyomasztó elvárásokon. Vajon létezik ez a luxus? Egy olyan szolgáltatás, amely segít nekünk elkerülni a fásultság állapotát?

A válasz: igen. Van egy hely, ahol a minőség, a törődés és a profizmus összpontosul. Nem is kell messzire mennünk: ez a hely ugyanis Budán van; és Perényi Luxury Beauty Center a neve.

Perényi Ádám – ezüstkoszorús mesterfodrász

Perényi Ádám mesterfodrász az az ember, aki több mint 20 éves szakmai múlttal a háta mögött ma már két szalont is működtet. Szívvel, lélekkel. Korábban írtunk már erről – hogy a Perényi Luxury Beauty Center több mint kozmetika, vagy átlagos fodrászat. Itt tényleg kap(hat)unk valamit, ami aztán átlendít minket a mindennapok terhein: egy Privát Szépségnapot, ami csak a miénk.

Hogy mit takar a Privát Szépségnap? Pár órányi tömény boldogságot és kényeztetést, a Perényi Luxury Beauty Center „szentháromságának” égisze alatt. Egy délelőtt vagy délután erejéig miénk lehet a szalon, hogy az egyéni tanácsadás alapján igénybe vehessük a számunkra legmegfelelőbb szolgáltatásokat, magasan képzett szakemberek által.

HIGH CARE – Az alakformálás forradalma

A HIGH CARE alakformáló termékcsalád, a svájci TRINITY termékek és a PASCAUD orvoskozmetikumai garantálják a teljes felfrissülést, vagyis annál sokkal többet: megújulást, átalakulást. Mindeközben pedig nem csak kávé- és teakülönlegességek, de behűtött pezsgő és igény szerint finom falatok is várnak minket, hogy a nagybetűs Törődést megtapasztaljuk. Mert higgyük el: mindannyian megérdemeljük!

TRINITY Luxury Haircare termékek – egyedülálló svájci luxushajápolás a Perényi Luxury Beauty Centerben

A Privát Szépségnap úgy (is) tökéletes, ha megoszthatjuk valakivel. Nincs jobb egy igazi csajos délutánnál (hiszen többen is egy cipőben járunk…), de ez a lehetőség tökéletes ajándék lehet a család nőtagjainak, vagy akár luxus leánybúcsút, munkahelyi csapatépítőt is szervezhetünk a Perényi Luxury Beauty Centerbe. Mert ugyan mindannyian különbözőek vagyunk, de az igényeink hasonlóak. Nem csak nőként, hanem férfiként is.

PASCAUD – Több mint kozmetika!

A Privát Szépségnap tehát egyéni érdekünk – ha pedig szeretnénk meggyőződni az eredményességéről (mert a szükségesség itt már nem kérdés, ugyebár), akkor ideje ellátogatni a Szalonba, ahol a szakemberek a nyílt napokon is rendelkezésünkre állnak. Egyedülálló testkezelésre alkalmas gépparkkal, világsztárok által használt kozmetikumokkal és a leghatékonyabb termékekkel várnak minket.

Ha már mindent megadtunk a másiknak, akkor ideje valami újdonsággal előállni! Születésnapra, esküvőre, karácsonyra – vagy csak úgy, mert a törődés a legjobb ajándék!

További információt a Perényi Luxury Beauty Center Privát Szépségnapjáról itt találhattok.

A Privát Szépségnap az a luxus, ami jár Nekünk

A Perényi Luxury Beauty Center elérhetőségei:

Cím: Bécsi út 52., Budapest, III. kerület

Telefonszám: +36 30 725 71 02

Facebook

 

Borítókép forrása: itt.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .