Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Pro 4K megjelenítők az Acertől

ProDesigner PE0_04

Az Acer bejelentette a next@acer keretein belül New York-ban az új 4K kijelző-termékvonalat, beleértve az új H7850, valamint V7850 4K projektorokat a házimozizás szerelmesei számára. Mindemellett az új ProDesigner PE320QK 4K LED monitor is bemutatkozott, kreatív professzionális felhasználásra tervezve. A projektorok 4K UHD felbontással rendelkeznek, HDR- és Rec. 2020 kompatibilisek, az AcuMotion technológia pedig kivételes értékkel és teljesítménnyel kecsegtet az audio-video szerelmeseinek. Az új ProDesigner PE320QK monitor egyesíti az Acer HDR Xpert technológiáját, mely kivételes kontrasztot kínál, valamint USB Type-C támogatással rendelkezik, és hordozza a kreatív ZeroFrame (kávamentes) kialakítást is.

Merüljünk el a 4K élménybe
Az Acer H7850 és a V7850 projektorok éles képmegjelenítést biztosítanak akár 120 hüvelyk képátlóig, tehát a felhasználók megtapasztalhatják, mire képes a 4K felbontás. Több, mint 8.3 millió képponttal a H7850 és a V7850 TI XPR technológiát használ, mely révén tökéletes képrészletesség érhető el. Figyelembe véve a videostream tartalomszolgáltatásokat, a premium 4K tartalom megjelenítése minden eddiginél egyszerűbb és elérhetőbb. Ezek a projektorok biztosítják a felhasználók számára, hogy az UHD felbontás minden egyes másodperce úgy legyen élvezhető, hogy nem kell kimozdulni otthonról, nem kell moziba menni.

HDR kompatibilitás a lenyűgöző valósághűségért
Az Acer H7850 és a V7850 is HDR kompatibilis eszközök, nagyszerű dinamika-tartományt reprodukálva, kiterjesztett kontrasztarányokkal, széles tartományú fényerőskálával. A projektorok világosabb helyen használva jól alkalmazkodnak a külső behatásokhoz, csakúgy, mint sötétebb helyszíneken, így ennek megfelelően mindig a legoptimálisabb vetítési minőséget/fényerőt kapjuk. Mindkét projector rendelkezik a DynamicBlack kontrasztarány-opcióval, ami gyakorlatban 1 000 000:1-es adatot jelent; köszönhetően a frame-by-frame analizálásnak (minden egyes képkocka, külön-külön), valamint a dinamikusan és automatikusan változó izzó beállłításoknak, illetve a fekete szint optimalizációnak.

Megfelelve a legmagasabb felhasználói elvárásoknak, a H7750 fényereje a 3000 Lumen szintig terjed. A V7850 RGBRGB színskálát használ, mely közbenjárásával teltebb színeket kapunk, nem beszélve a Rec. 709 sztenderdről, aminek köszönhetően a valós, eredeti színeket és tónusokat láthatjuk viszont a kivetített képnél. Mindkét modell Rec. 2020 kompatibilis (UHDTV norma). A 7850 modell kecses, elegáns és egyben indusztriális dizájnnal rendelkezik, ezt el is ismerték a Red Dot Award: Product Design 2017 díjjal.

A H7850 és V7850 projektorok tartalmazzák az Acer AcuMotion technológiát, mely fokozza a képminőséget gyors mozgásábrázolás esetén, redukálja az elmosódást. A technológia olyan frame-eket general, amelyek digitálisan javítják a használhatatlannak ítélt képkockákat, így nem lesz többé semmi szellemképes, elmosódott például egy szimulációban (játék), vagy egy akciófilmben. Mindkettő projektor fel lett szerelve az Acer ExtremeECO energiahatékony kiegészítőjével, mely révén az energiafelhasználás akár 70 százalékkal csökkenthető, illetve az izzó élettartama akár 15 ezer órára növelhető.

ProDesigner PE320QK monitor tartalomkészítőknek
Az Acer új ProDesigner PE320QK monitora UHD 4K felbontással lett felruházva, pontosan annak céljából, hogy magas részletességű képmegjelenítést tehessen lehetővé. Fotográfusok, videóvágók, és mindenki, aki kreatív vonalon dolgozik, nagyra fogja értékelni az új monitorok HDR Xpert technológiáját, mely fokozott fényerővel, éles, elkülönített világos-sötét kontrasztokkal rendelkezik, beleértve a széles spektrumon mozgó, vibráló, mély színpalettát. A monitor kecses kávamentes kialakítása még szélesebb körű felhasználást tesz lehetővé, mindemellett kifejezetten kellemes megjelenést biztosít az irodában, vagy más felhasználási környezetben. Az eszközbe beépítésre került a hatékony USB-C port, annak érdekében, hogy a konnektivitás még egyszerűbb legyen.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..