FLYERZ REVIEW

Programajánló azoknak, akik karácsony alatt sem bírnak nyugton maradni

christmas-party-budapest

Elég volt a karácsonyi énekekből, a szaloncukorból és már az ajándékokat is mind kibontottad? Akkor nézzük mit rejt számodra Budapest!

MIKArácsony w/ DJ Rabbi Williams

mikaracsony

2016. december 24., Mika Tivadar Mulató – A Mika Tivadar idén is nyitva tart szenteste! Ha táncolni szeretnél, vagy csak kicsit lelazulni a családi karácsonyozás után, vagy ha egyáltalán nem karácsonyozol, akkor a Mikát vedd irányba. A Mulató 9-kor nyit, a buli 10-kor kezdődik.
Zene: a csodálatosan nagyszerű DJ Rabbi Williams! A belépés ingyenes.

Puszi Szenteste a Fogasházban

fogas

2016. december 24., Fogas Ház – A hagyományőrző zenekar, a Puszi Együttes Classic Original Official Karácsony Szenteste újra koncertezik. Ez kb. a nyolcadik ilyen buli. Az első négy a megboldogult Sirályban, az utolsó négy a Mikában volt, amit 2016-ra kinőttek, ezért áthelyezték az ünnepi bázist a Fogasházba. Bejglitöltöttkáposztamennybőlazangyal után nyomás táncolni. A koncert után a csodálatos, felülmúlhatatlan ritmuskirály, Lupin Tégé húzogatja a lemezeket. Áradjon a szeretet! Puszi!
kapunyitás 21 h

Hódítás Éjszakája »»» 12.25 KRAFT

hoditas-ejszakaja-12-25-kraft

2016. december 25., KRAFT – “Éheztünk rá, kívántuk és most végre megérkezett. Tarts velünk a teljesen megújult KRAFT falai közé, aminek küszöbét átlépve a hét legszexibb buliján találod magad.
Elegáns környezetben, hideg italok és gyönyörű hölgyek társaságában engedhetsz teret ismét a legvadabb vágyaidnak.”

Studio54 Tribute Party w/ Nicky Siano 12.25.

studio54-tribute-party-nicky-siano-12-25

2016. december 25., BRKLYN – Idén a BRKLYN szervezi meg hivatalosan is a legnagyobb karácsonyi bulit a városban, hiszen elhívták a legendás Studio54 egyetlen, még a mai napig aktív, igazi rezidens DJ-jét! Nicky Siano a ’70-es években tagja volt a valaha létező leghíresebb klub rezidens csapatának! Nicky-t azóta is a Disco Soul mestereként emlegetik, számos keverési technikát és beat-et ő használt először a világon. Nem mellesleg pedig a Studio54 mellett a szintén úttörőnek számító The Gallery lemezlovasa is volt egyben! December 25-én tehát visszautazunk az időben és bulizunk egy akkorát, amekkorát még nem látott a város!

Pál Utcai Fiúk Karácsonyi Extra / Akvárium Klub / KisHall

pal-utcai-fiuk-karacsonyi-extra-akvarium-klub-kishall

2016. december 26., Akvárium Klub – Vendégek: Hekele Fanni tuba, Albert Zoltán szaxofon, Mike Krisztián harsona, Szűcs Qka Krisztián trombita, Dióssy D. Ákos zongora, Kerényi Ákos ütőhangszerek.

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból. A zenekar egy szigetszentmiklósi garázsból nőtte ki magát országosan ismert, immáron 25 éve koncertező zenekarrá. Az egykor pénzfeldobással hangszert választó utcai kölyökbandából verbuválódott zenekar 1990-ben adja ki első lemezét, majd 1994-ig folyamatosan jelennek meg az albumok: Ha jön az álom, Bál, A nagy rohanás, Szerelemharc, Szajhák és Partizánok. A PUF ekkor már sztárzenekarként önálló koncertet ad a Budapest Sportcsarnokban. Tagcseréket követően alábbhagy az évekig tartó lendület és a 90-es évek második felében a zenekar a nagyszínpadról visszatér a klubok félhomályába. A PUF továbbra is aktívan koncertezik, majd alkotó energiákat hozó újabb tagcseréket követően 2000-ben jelenik meg a Ha jön élet című album, amellyel az immáron 18 éves zenekar felnőtté válik. A húsz éves jubileumot követő egy éves csendes pihenő után a zenekar újra alkotni és koncertezni kezd, mígnem végre 2008 tavaszán ismét stúdióba vonulnak. A 2008-ban 25 éves Pál Utcai Fiúk zenekar friss energiákkal és lendülettel újabb fejezetet nyit történetében a Legelő című nagylemezével. A lendületes, pörgős, ám néhol lírai alkotás méltán emeli magasra ismét a PUF zászlaját. A zenekar jelenleg is folyamatosan koncertezik és dolgozik az új album anyagán.

A december 26-ai Akvárium Klubos koncert különleges alkalom lesz, aminek fényét számos vendégzenész emeli a PUF mellett. Vendég: Einstand

Wunderbaum házibuli 12.26. @Ötkert

wunderbaum-hazibuli-12-26-otkert

2016. december 26., Ötkert – Elég volt a bejgliből? Akkor van egy hírünk: Végre kiszabadulhattok otthonról, és lemozoghatjátok a 3 napi kajálást. Line up: Juhász Laci / Gomez / Havlik. Kezdés: 21:00. Belépő: fél 12-ig ingyenes, utána lányoknak ingyenes, fiúknak 2000 Ft, amiből 1000 Ft lefogyasztható.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .