Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A QNAP bejelentette a QmailClient mobil applikációt a hatékony, több e-mail fiókot is kezelő applikációját

pr-qmailclient_en

A QNAP Systems bejelentette a QmailClient mobil applikációt iOS és Android eszközökhöz, amivel akár több e-mail fiókot is egyszerre kezelhetünk mobil eszközeinken. Az applikáció szorosan kapcsolódik a NAS-okon már egy ideje elérhető QmailAgent szoftverhez, ami nem csak az e-mailjeinket menti lokálisan, hanem menedzsment-felületet, kereshetőséget és még számos hasznos funkciót is tartalmaz. Fontos kiemelni, hogy képes kezelni a webes e-mail címeket (Gmail, Yahoo stb.) és természetesen az Exchange és Linux alapúakat is.

A QmailClient átgondoltam megtervezett felületén gyorsan válthatunk e-mail címeink között. Kialakítása miatt jól használható a levelek menedzselésére, mint az írás, továbbítás, törlés, archiválás, e-mailek megjelölése olvasatlannak vagy olvasottnak. Továbbá tartalmaz egy okos funkciót is, mellyel hatékonyan kereshetünk a mellékletekben és magában az e-mailben is, kihasználva a QNAP NAS minden előnyét. Amikor nagyméretű fájlt szeretnénk csatolni a levelünkhöz, felkínálja a NAS-on tárolt csatolmány QNAP megosztási linkjét, vagy választhatjuk a Google Drive™ elérést is, így ténylegesen bármekkora méretű csatolmányt tudunk vele küldeni.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..