FLYERZ REVIEW

A QNAP bemutatja a Cinema28 többzónás multimédia alkalmazását, amely szórakozást nyújt az egész otthonban

Cinema 28

A QNAP® Systems, Inc. bemutatta a Cinema28, többzónás multimédia applikációját, amellyel egy közös felületen kezelhetjük a lejátszást a streaminget és egyéb hasznos funkciókat. A Cinema28 a QNAP NAS-t multimédia központtá alakítja át, ami nagyobb kényelmet biztosít a médiafájlok streamelésére a szobákban elhelyezett összekapcsolt eszközökre.

Az adattárolással kapcsolatos alkalmazások folyamatos fejlesztése mellett a QNAP arra is törekszik, hogy az otthoni felhasználók számára jobb és szórakoztatóbb élményt nyújtson. Az új Cinema28 alkalmazás egyetlen alkalmazásba integrálja a QNAP meglévő alkalmazásait (például a Photo Station, a Video Station és a Music Station), streaming funkcióit, ezzel lehetővé teszi, hogy központilag kezeljük a NAS-on és a csatlakoztatott tárolóeszközökön lévő összes médiafájlt. Nem számít, hogy azok a lejátszóeszközön (beleértve a PC-t, az intelligens TV-t és a mobilkészüléket) vannak, a egyszerűen fog és vidd technológiával átvihetjük a fájlokat vagy lejátszási listákat közvetlenül az eszközre.

A Cinema28 intuitívvá és egyszerűbbé teszi a multimédiás tartalmak megtekintését, mindezt egyetlen kezelőfelületen érhetjük el és játszhatjuk le a médiafájljanikat. A Cinema28 támogatja a nyolc átviteli módszert, a QNAP NAS kiváló átkódolási képességeivel pedig az a célunk, hogy a felhasználók élvezhessék a multimédiás funkciókat a NAS már meglévő előnyei mellett.” – nyilatkozta Bennett Cheng, a QNAP termékmenedzsere.

A Cinema28 egyszerű és könnyen használható kezelőfelülettel rendelkezik, amellyel gyorsan megtekinthetjük az egyes eszközök állapotát, beleértve az éppen használatban lévő eszközöket is, amellyel a NAS-ról tartalmat játszunk le. A QNAP átfogó Qsirch keresőjével a felhasználók egyszerűen beírhatnak kulcsszavakat, szűrőket alkalmazhatnak a kívánt médiafájlok gyors megtalálására.

A Cinema28 lejátssza a hangokat a NAS audió kimenetén, az USB portokon és a Bluetooth® eszközökön. A videolejátszást a NAS HDMI portján keresztül a HD Player-rel élvezhetjük, vagy a DLNA® eszközökkel, az Apple TV® és Chromecast™ kiegészítőkkel.

Elérhetőség

A Cinema28 letölthető a QTS App Centerből.

Rendszerkövetelmények

  1. A Media Streaming bővítményt a Cinema28 használata előtt telepíteni kell a QTS App Centerből.

  2. Cinema28 használatához a QNAP NAS-on QTS 4.3.0 (vagy újabb) kell, hogy fusson.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .