Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A QNAP bemutatja a TVS-x73X 4/6/8 rekeszes NAS-t AMD RX-421BD Quad-core APU-val, duál PCIe és M.2 slotokkal, valamint 4K video átkódolás és visszajátszás támogatással

PR-TVS-x73e_en

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a nagy teljesítményű TVS-x73X termékcsaládot – az SMB NAS sorozat AMD RX-421BD quad-core APU-val, akár 64GB DDR4 RAM-mal, két M.2 SATA 6Gb/s SSD hellyel a gyorsítótárazásnak (Qtier™ auto-tiering technológiával), egyedülálló USB QuickAccess porttal, valamint duál 4K HDMI kimenettel, melyen keresztül hardveresen gyorsított 4K video átkódolást is élvezhetünk. A sokoldalú üzleti igényekhez tervezve a biztonságos és méretezhető TVS-x73e sorozat két PCIe bővítőhelyet kínál a 10GbE NIC, QM2 vagy az USB 3.1 10 Gbps kártyák rugalmas telepítéséhez. A kis- és középvállalkozások számára tökéletes NAS-megoldás a privát felhő létrehozásához, alkalmazásokhoz, melyek nagysebességű kapcsolatot igényelnek. Ugyancsak használható mentéshez és helyreállításhoz, a virtualizációhoz, média lejátszásra és a grafikus megjelenítésre.

A TVS-x73e NAS sorozat négymagos AMD APU-val, akár 3,4 GHz-es sebességgel, két PCIe bővítőhelyet is kínál, melyek további lehetőségeket kínálnak a NAS teljesítményének maximalizálására, ezért a TVS-x73e ideális a vállalatoknak és a professzionális felhasználóknak, akiknek fontos teljesítmény és bővíthetőség.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A legkorszerűbb fém burkolatú TVS-x73e termékcsaládban 4, 6 és 8 lemezes modellek találhatók meg, amelyek nagy teljesítményű és energiatakarékos AMD RX-421BD négymagos 2.1 GHz-es APU-val (Turbo Core 3,4 GHz-ig), illetve kétcsatornás 4/8GB DDR4 RAM-mal (64 GB-ig bővíthető) vannak felszerelve. Akár 993 MB/s átviteli teljesítményre is képes a 10GbE konfigurációval és 983 MB/s sebességre az AES-NI hardveres gyorsítású titkosítással. SSD gyorsítótárazással és két beépített M.2 SSD bővítőhellyel a TVS-x73e a Qtier technológiának köszönhetően optimalizálja a tárolási hatékonyságot az M.2 és 2.5”-os SSD-kel a nagy kapacitású HDD-k számára a költséghatékonyság és teljesítmény érdekében.

A TVS-x73X sorozat két PCIe bővítőhelyet tartalmaz, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a rendszer számára. A felhasználók opcionálisan telepíthetnnek 10GbE hálózati kártyát a virtualizáció és a nagyfelbontású videó szerkesztés és megosztáshoz, míg a másik csatlakozóba akár egy USB 3.1 Gen.2 (10 Gbps) kártyát is helyezhetünk a nagyméretű médiafájlok USB meghajtóról való mozgatásához, vagy használhatjuk a QNAP innovatív QM2 kártyáját, hogy akár két M.2 SSD-t telepíthessünk az SSD gyorsítótárazáshoz, illetve létrehozhatunk RAID 5 tárolót a NAS-on az M.2 SSD-n keresztül (az M.2 SSD-k külön vásárolhatók meg), ezzel is növelve az adatbiztonságot. Vannak olyan QM2 kártyák is, amelyek 10GbE 10GBASE-T kapcsolatot biztosítanak az SSD-gyorsítótár mellett a gyors eléréséhez, mindezt egyetlen kártyán.

A TVS-x73e AMD harmadik generációs GCN architektúrával rendelkezik, amely áttörő GPU teljesítményt nyújt a 4K video dekódolás és a 4K UHD megjelenítés terén. A két HDMI kimeneten élvezhetjük a legjobb audiovizuális élményt, amit az ingyenes távirányító is jobbá tesz.

Az üzleti használatra is felkészített TVS-x73e NAS és iSCSI-SAN tárolási megoldás, amely nemcsak a VMware®, a Citrix®, a Microsoft® Hyper-V® és a Windows Server® 2012 R2 környezeteket támogatja, hanem több virtuális gépet (Windows®, Linux®, UNIX® és Android ™) és konténeres (LXC és Docker®) alkalmazásokat is. Az intelligens QTS operációs rendszer futtatásával a TVS-x73e integrált tárolási megoldásként szolgál a fájlok biztonsági mentése, a megosztás és a központosított felügyelet esetében, támogatja a blokkalapú pillanatfelvételeket a rendszer állapotának bármikor történő mentéséhez, a zsarolóprogramok támadásának kiküszöböléséhez és a szolgáltatási műveletek stabilizálásához.

A TVS-x73e termékcsaládhoz csatlakoztathatunk QNAP bővítőegységeket (UX-800P, UX-500P vagy REXP-1000 Pro). A tárolókapacitás kiterjeszthető a VJBOD (Virtual JBOD) használatával is, amely kihasználja más QNAP NAS tárolókapacitását, mint virtuális lemezt.

Főbb tulajdonságok

  • TVS-473e: 4 darab 3.5-inch HDD, vagy 2.5-inch HDD/SSD támogatása

  • TVS-673e: 6 darab 3.5-inch HDD, vagy 2.5-inch HDD/SSD támogatása

  • TVS-873e: 8 darab 3.5-inch HDD, vagy 2.5-inch HDD/SSD támogatása

Torony kialakítású modell; AMD RX-421BD négymagos 2.1 GHz APU (akár 3,4 GHz-ig felskáláz), kétcsatornás 4GB/8GB DDR4 SODIMM RAM (64GB-ig bővíthető); hot-swap 2.5 “/3.5” SATA 6 Gbps HDD / SSD; 2x M.2 SATA 6Gb / s 2280/2260 SSD bővítőhely; 1x USB QuickAccess port; 2x PCle (Gen.3 x4) csatlakozók, egy előre telepített egy portos 10GbE 10GBASE-T LAN kártyával; 4 x USB 3.0 port; 4x Gigabit LAN port; 2x HDMI kimenetek; 2x 3.5 mm-es mikrofon csatlakozók (csak dinamikus mikrofonokhoz); 1x 3.5 mm audio jack kimenet; 1x beépített hangszóró.

Elérhetőség

Az új TVS-x73e termékcsalád már elérhető. További információért és a teljes QNAP NAS termékcsaládért kérjük, látogasd meg a www.qnap.com weboldalt.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..