FLYERZ REVIEW

QNAP bemutatta a TS-x28A termékcsaládot pillanatkép támogatással és teljes multimédiás szolgáltatással az otthoni felhasználóknak

TS-x28A

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a teljesen új TS-x28A belépő-szintű NAS termékcsaládot, a TS-128A és TS-228A modelleket az otthoni felhasználók számra. A TS-x28A termékek teljes multimédiás élményt, megosztást és streaming funkciókat, valamint teljes fájl- és adatvédelmi megoldásokat (beleértve a pillanatképeket) biztosítanak, ezáltal növelik az otthoni felhasználók biztonságát is. A TS-x28A széria azonban mérföldkő a QNAP NAS-ok életében, hiszen ezen modellek már integrálják a pillanatkép mentések lehetőségét is. A felhasználók több funkcióval, erősebb védelemmel és költséghatékonysággal is találkozhatnak ezen NAS-ok esetében.

A TS-x28A sorozat Realtek RTD1295 négymagos, 1,4 GHz-es processzorra épül, 1 GB RAM társaságában, amely nagy teljesítményt nyújt az otthoni multimédiás és adattárolási igényekhez. A TS-x28A termékcsalád a QNAP díjnyertes, legújabb QTS 4.3.4 operációs rendszerét használja. A QTS 4.3.4 reprezentálja a továbbfejlesztett pillanatfelvétel funkciókat a csökkentett hardverkövetelményekkel, így a NAS 1 GB RAM-mal is már képes pillanatfelvétel készítésére. A TS-x28A felhasználói a vonzó ár mellett kihasználhatják a fejlett adatvédelmi lehetőségeket, a multimédiás képességeket, a megosztást, a mentési és adattárolási megoldásokat.

Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere nyilatkozta: „Nagyon büszkék vagyunk a TS-x28A sorozatra és úgy gondoljuk, hogy ez egy új korszak kezdete a belépő szintű NAS-ok esetében. A pillanatfelvételek támogatásával – ez régebben az üzleti NAS-ok privilégiuma volt – az otthoni felhasználók esetében olyan fejlett biztonsági mentési funkciót kapnak a kezükbe, amely segíthet a rosszindulatú programok fenyegetettségének csökkentésében. A TS-x28A számos lenyűgöző funkciójával a digitális otthonokat ruházza fel számos képességgel, beleértve a multimédiás alkalmazások teljes körét, fájlmegosztás és még sok mást.”

A TS-x28A a QTS operációs rendszerrel hatékony és hasznos megoldás a fájlok tárolása, megosztása, biztonsági mentése és szinkronizálása esetén és további adatvédelmi funkciókat is kínál. A Windows, a MacOS és a Linux felhasználók a TS-x28A termékeket közös tárolási platformként használhatják, létrehozhatnak megosztási linkeket, akár a hozzáféréssel nem rendelkező felhasználóknak is. A Qsync automatikusan szinkronizálja a fájlokat az eszközök között a könnyebb együttműködéshez, míg a Hybrid Backup Sync egy teljes, többrétegű fájlmentési megoldást kínál. Az újonnan elérhető belépő szintű modellek esetében a pillanatfelvételek adott időpontban rögzítik a NAS állapotát, lehetővé téve a fájlok és adatok gyors visszaállítását ebbe az állapotba egy esetleges véletlen módosítás, törlés, adatvesztés vagy rosszindulatú támadás esetén.

A sokoldalú TS-x28A multimédiás funkcióival, 360 fokos fotók és videók támogatásával, valamint a QVHelper applikációval segíti a médiafájlok eléréséhez az asztali médialejátszókon. A TS-x28A NAS-t számos mobilalkalmazással is használhatjuk, beleértve a Qphoto alkalmazást is, amely lehetővé teszi fotók és videók készítését, valamint azok közvetlen mentését a TS-x28A eszközökre.

Legfontosabb tulajdonságok

  • TS-128A: 1 lemezes NAS

  • TS-228A: 2 lemezes NAS

Asztali kialakítású modell, Realtek RTD1295 quad-core 1.4 GHz processzor, 1 GB DDR4 RAM, 3.5-inch SATA 6Gbps port, 1 x RJ45 Gigabit port, 1 x USB 3.1 Gen 1 port (az előlapon), 2 x USB 2.0 port (a hátlapon).

Elérhetőség

A TS-x28A termékcsalád már elérhető. További információért és a teljes QNAP NAS termékcsalád megismeréséhez kérjük, látogasd meg a www.qnap.com weboldalt.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .