Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A QNAP ismét az erejét fitogtatja új adattárolójával

QNAP

A QNAP nemrég jelentette be a TVS-882ST2 Thunderbolt csatlakozókkal rendelkező adattárolóját. Energiahatékony, 14nm csíkszéleséggel gyártott, 6. generációs Intel® Core™ i5 Quad-core processzorral, AES-NI hardveres titkosítással és összesen nyolc 2.5”-os SATA 6Gb/s SSD vagy HDD támogatással. Szinte mindenhez csatlakozhatunk a Thunderbolt 2, a 10GbE 10GBASE-T dual hálózati kártyákkal, valamint az USB 3.1 Type-C/Type-A 10Gbps portokkal. Támogatja a 4K HDMI kimenetet és a Thunderbolt/NAS/iSCSI SAN hármas megoldást is. A TVS-882ST2 számítás igényes feladatokhoz készült, mint például a 4K videó szerkesztés és magas sávszéleségű hozzáférést biztosít az adatokhoz, vagy a mentésekhez és a megosztásokhoz egyaránt. A TVS-882ST2-t SSD-kel is telepíthetjük, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtsa.

A legújabb 64-bites QTS 4.3 operációs rendszerrel a TVS-882ST2 támogatja a Thunderbolt to Ethernet (T2E) konvertert, aminek köszönhetően a Thunderbolt portot, mint egy hálózati csatlakozó láthatjuk. Így gyakorlatilag az ethernet csatlakozóval nem rendelkező gépek esetén is a Thunderbolt csatlakozást, mint hálózati csatlakozás fogjuk látni, tehát nincs szükségünk semmilyen extra adapterrel. A Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 adapterrel (külön történik az értékesítése) tovább bővül a TVS-882ST2 használhatósága és csatlakoztathatósága.

A TVS-882ST2 könnyen bővíthető, annak függvényében, hogy hogyan növekszik adattárolási igényünk. Több mint hat Thunderbolt 2 bővítőegységet csatlakoztathatunk hozzá (TX-800P, vagy TX-500P vagy két darab USB 3.0 bővítőegység (UX-800P vagy UX-500P), így a TVS-882ST2 a lehető legnagyobb tárolási kapacitást biztosítja. A VJBOD (Virtual JBOD) még ezt a kapacitást is tovább bővíthetjük; a TVS-882ST2 más QNAP NAS-ok nem használt tárterületeit tudja akvirálni a virtuális tömböknek köszönhetően.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..