Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionTrend & Beauty

Ránctalanítás? Ideje elkezdeni? Szakértő válaszol…

beauty world net magazin, bwnet, online időpontfoglalás2
A professzionális szépségápolás szakértőjét a Beauty World Net- www.bwnet.hu magazint hívtuk segítségül a ránctalanító kozmetikai kezelések témakörében.

Mikor kezdjük az anti aginget? Természetesen már a húszas éveink elején!

Felháborító ez a javaslat?

Nem a tanács a szokatlan, hanem tévhitekkel teli az anti-agingről alkotott képünk. Az öregedő bőr valójában egy hiánytünetes állapot, aminek megjelenése 20 százalékban genetikai okokra vezethető vissza, 80 százalékáért pedig mi magunk vagyunk felelősek. 25 éves kor felett a bőr egyik tartóeleme, a kollagén, egyre kisebb mennyiségben van jelen a bőrben, ugyanis a szervezet nem termeli újra és a meglévő állományt éli fel, amíg lehetséges. Megfelelő arcápolással azonban konzerválható ez az állapot, sőt javítani is lehet rajta. Sosem lehet elég korán kezdeni! A megelőzésnél pedig nincsen fontosabb!

Hogyan válasszunk kozmetikust, ha ránctalanító kezelés előtt állunk?
Mik a legfontosabb szempontok? Nagyon sokan ragaszkodnak sajat kozmetikusukhoz, és ez HELYES! A kozmetikus személyisége meghatározó. Aki azonban most keres kozmetikust, annak a következőket ajánlom jó szívvel: kérdezze meg (egy szalonba betévedve) vagy nézze meg az interneten, MILYEN anyagokkal dolgozik a szakember! Ez NAGYON MEGHATÁROZÓ, hiszen a professzionális anyagok használata, folyamatos képzést és vizsgatételt jelent a kozmetikus részéről, naprakész technológiai ismeretre kötelez.
Ránctalanító kozmetikai kezelések- Melyek a legnépszerűbbek? Mit ajánl a szakértő kozmetikusOlvass tovább IDE KATTINTVA.
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..