FLYERZ REVIEW

Régebben még kiváltságnak számított egy népszerű klubban játszani

antonyo_flyerz_classic

Múltidézés Antonyoval… Flyerzes emlékeiről, kedvenc partiélményeiről, zenéiről és a magyar partikultúra aktuális alakulásáról faggattuk a lemezlovast.  

Mi a legkedvesebb, Flyerzhez köthető élményed?

Igazából kettő is van. Az egyik amikor a Studio-ban a lemezjátszók mögé állhattam egy Flyerz buliban.
Akkor még teljesen más volt a klub, az amúgy is monumentális hely átváltozott egy nagy színházzá, szinte minden szegmense más-más műsorból állt, miközben én szolgáltattam a zenét az előadáshoz, az ott bulizó emberekhez és a hangulathoz. Iszonyatosan jó és maradandó élmény volt nekem.

A másik egy kicsit viccesebb sztori: egyszer a Flyerz Magazin címlapján voltam, a fotózás koncepciója szerint pedig ordítanom kellett. Na ennek az elkészítése nem volt egyszerű, de annál viccesebb!

Melyik a kedvenc Flyerz Classic zenéd?

Hmmm… így vissza gondolva, szinte mind a kedvencem. Akkoriban nagyon dallamos és éneklős slágereket játszottunk, ami vidám és jó hangulatot teremtett. Ha ki kellene emelni valamelyiket, talán a Dj Chus & David Penn feat. Concha Buika – Will I latinos beütésű dalát és Danny Howells & Dick Trevor – Dusk Till Dawn-t tenném. Mindkettő máig a fülemben maradt.

Ha tehetnéd, melyik nagy, már bezárt klubot hoznád vissza, és miért?

A Studiót és a Dokkot. Ez a kettő a szívemhez közel állt. A Studio a diszkószínház és az egyedi hangulat, a Dokk a pénteki 100 pezsgő partik miatt.

Ha úrjaélhetnél még egy estét abból a korszakból, melyik lenne az?

Jézusom ez nehéz döntés! 🙂 Téli-nyári szezonban? Hmmm… Nyáron egyértelműen a Bed Beach bármelyik pillanatát. Ha a téli szezont vesszük, mindenképpen a Studio bármelyik szombat estéjét.

Mi az, ami szerinted az elmúlt 10 évben gyökeresen megváltozott a hazai partikultúrában?

A zenei stílusok változtak legfőképpen, sokkal dallamosabb slágerek voltak kevesebb elektronikus beütéssel. Emellett a partikultúra is, hiszen régebben tényleg kiváltság volt bejutni egy olyan helyre, mint a Studio.

Mivel készülsz május 6-ra, mit üzensz azoknak, akik ott lesznek (és azoknak, aki még hezitálnak)?

Mindenképpen szeretném odavarázsolni azt az élményt, amit a Flyerz partik adtak anno. Akik hezitálnak, azoknak azt üzenem, hogy ezt nem lehet kihagyni! Nem minden nap van Flyerz Classik parti és nagyon régen álltunk mar Bárány Attilával egy pultban, pláne úgy, hogy a régi kedvenceinket játsszuk.

Részletek >>>

Hasonló témában Bárány Attilával és DJ Free-vel is készítettük interjút!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .