Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Régi idők emléke előtt tisztelegnek Bárány Attiláék 

BaranyAtti30728

2019 a jubileumok éve Bárány Attila életében. Az ország egyik legismertebb lemezlovasa nemrég ünnepelte teltházas bulival pályafutása kezdetének harmincadik évfordulóját, most újabb emlékezetes dátumhoz érkezett. Húsz éve jelent meg az a Jovánnal közös lemez, a Dark Blue, amelyet aztán még hat követett és amelyen egy generáció nőtt fel. Bárányék várják mindazokat, akik velük buliztak húsz éve. 

Húsz éve jelent meg Bárány Attila és DJ Jován első közös mixlemeze, amely hiánypótló volt, és ezt a funky műfaj kedvelői jól tudják. Bárányék nem lovagolták meg az akkor divatos zenei irányzatokat, inkább funk mixeket készítettek, és az idő, valamint a rajongók őket igazolták. Több ezren jártak a bulijaikra, ezt az időszakot szeretnék megidézni most.

– Olyan korszakot idézünk fel október 5-én, amikor még rendszeresen jártak az emberek diszkóba. Nem úgy mint most, hogy pang a főváros az ürességtől, miközben nincs egyetlen 1500 főnél nagyobb klub Budapesten. Akkoriban még ezrek jártak bulizni és nem csak hétvégente, hanem szerdán és csütörtök este is – mondja a Rádió 1 lemezlovasa. – Arról nem is beszélve, hogy volt egy olyan vasárnap délutáni ifjúsági klub, a Sky Light, ahol 2-3000 fiatal bulizott többek között ezekre a zenékre is a Hully Gully-ban. Hol van ma már ilyen? Sehol! Ezért is szólítjuk a régi arcokat, akik közben családanyák és meglett családapák lettek, reméljük, hogy szabaddá tették magukat. A régi idők emléke előtt tisztelgünk a napra pontosan 20 éves Dark Blue jubileumi partyján Jovánnal, a Delegation énekesével, Ricky Baley-vel és a legendás Fortuna egyik rezidens lemezlovasával, DJ Fat-tel együtt.

Aki szeretné megidézni élete legbulisabb éveit, megteheti Bárányékkal október 5-én a DarkBlue jubileumi partiján Budapesten, a Symbolban. 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..