Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Rémes dolgok történnek a pesti éjszakában!

halo20

Nem is gondolná az ember, hogy mennyire el tud fajulni egy parti. Azt mindig is tudtuk, hogy az éj leple alatt olyan sötét dolgok történnek a főváros parti negyedében, mint az éjszaka ege, de nem vártuk volna, hogy a dolgok így elfajulnak.

A Gozsduba elkéne pár szellem írtó, ördög űző vagy valami nagy hatalmú sámán, hogy rendet tegyen egy kicsit a sötét erők uralta éjszaka tébolydájában. Nem lesz ám könnyű dolga egyiknek sem, mert a hétvégén teljesen a feje tetejére áll a világ Budapesten, ugyanis a rémeknél is ijesztőbb maskarát ölt a város népe, hogy fenntartsa a tél békéjét és elkergesse az ősz démonjait.

A banya taxi tuti a Gozsduba hordja majd az összes szexi boszit, hogy ne a kondérjában kevergessen, hanem a táncparketten. A dallam varázslók a héten is a legnagyobb slágerekkel babonázzák a lemezjátszók mögül a közönséget, akik ettől teljes kábulatban hagyják majd, hogy testüket bábként irányítsa a zene mágusa.

Itt aztán két korty bájitaltól elszabadul a tánc szelleme és megszállja mindenkinek a testét, hogy ki ne fogyjon hajnalig az élőkből a szufla és az öröm vad tánca visszaküldje a gonoszt méltó helyére.

Szállj szembe te is a rosszal az élvezet, az öröm, az önfeledtség és a kirobbanó élet jegyében egész kispéntektől a hét végéig és ráadásként kedden is a Pivo & Barban!

Csütörtök – 10.26. Essential

Péntek – 10.27. Like a Black

Szombat – 10.28. Shake it Baby

Kedd – 10.31. Halloween Party (MÁSNAP MUNKASZÜNETI NAP!!!)

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..