Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

3+1 rendhagyó program Budapesten – avagy a kreatív kikapcsolódás fővárosa

buborekfocibudapesthu_Fotor

Mi akik itt élünk a fővárosban, megszokhattuk már, hogy Budapest nem alszik. Nem, sosem. Egyetlen egy percre sem. Mert mindig van mit csinálnunk, és a programoknak a napszakok váltakozása sem vethet véget, legfeljebb van közöttük némi lágy, pihentető átmenet. A változatosság azonban nem árt, úgyhogy összegyűjtöttem Nektek pár lehetőséget, ha már unjátok a Széchenyi fürdő-állatkert-szabadulós játék bermuda háromszögét.

PaintCocktail – mert festeni mindenki tud

Itt van például máris egy szuper csajos program. Ha már unjátok a plázás shoppingolást (tudom, nem lehet megunni, de ha mégis) és szerettek kreatívkodni, vagy „botkezűek” vagytok de nem féltek az új kihívásoktól, akkor kössétek össze a kellemeset a hasznossal! Foglaljatok asztalt és időpontot magatoknak a PaintCocktail-ba, és próbáljátok ki a kézügyességeteket, miközben kicsacsogjátok magatokat! 🙂

#klimtvagyok ??? #repost @bicitoth #sipandpaint #painting #happy #happiness #aranykonnyek #goldentears #gold #girl #girlz #nightout

Paintcocktail.com (@paintcocktail) által megosztott bejegyzés,

Két órát kaptok, mely alatt egy instruktorral az általatok választott képet festhetitek meg – ehhez jár a vászon, a festék, az ecset és a kötény. Már csak egy finom koktél kell a kezetekbe, és indulhat is a rendhagyó csajparti! 🙂 Figyeljétek a PaintCocktail eseményeit, mert a szervezők mindig különböző helyszíneket varázsolnak alkotóteremmé!

További információkat a PaintCocktail weboldalán találhattok.

Budapest foglyai – korszakalkotó a szabadulós játékok között

A legtöbb belvárosi, vagy élénken hirdetett szabadulós játékon már tutira túl vagytok. Haverokkal, csapatépítő tréning keretein belül, akárhogyan. De kipróbáltátok-e már a Király Fürdő történelmi épülete alatt játszódó, „Budapest foglyai” névvel ellátott játékot? Nem? Akkor eljött az idő!

Az önjelölt nyomozók egy rejtélyes szélhámos nyomában haladva esnek a 20. századi Budapest, és az izgalmas logikai játékok foglyaivá. Az agyafúrt helyzetekből csak a ’mindenki egyért’ elvét követve kászálódhattok ki, miközben megismeritek a harmincas évek érdekes Budapestjét és világát. Bárki vállalkozhat a detektív szerepére, aki elmúlt 14 éves, és a létszám akár 30 főre is emelkedhet: a nyomozás annál izgalmasabb lesz! 🙂 Gyerünk srácok, iramodjatok a ravasz tolvaj nyomába!

A játékról és a jelentkezésről további információkat itt találtok.

Budapest Makery – ahol magadnak főzhetsz az asztalnál

Tudom, ez így elsőre érdekesen hangzik. De gondolj bele: hányan vagyunk, akik szeretjük látni is, hogyan készül az étel amit megeszünk! A Budapest Makery pontosan ezért született: itt mindent kontroll alatt tarthatsz! 🙂 Asztalt foglalsz, beülsz, főzöl és eszel. Közben pedig kötetlenül szórakozol. 🙂 Ez egy igazi DIY gasztronómiai élmény, mely során a kimért alapanyagokkal, recept-videó alapján esélyed sincs elrontani a választott fogást. Sőt, még mosogatnod sem kell! 🙂 Szedd gyorsan össze a haverokat/csajokat/munkatársakat/gyerkőcöket, és hajrá: koszoljátok össze más konyháját! 😉

További érdekességeket olvasni a Budapest Makery-ről itt tudtok.

Buborékfoci Budapest – ahol kötelező szabálytalankodni

Hogy egy kicsit a fiúknak és a stresszes életmódot élőknek is kedvezzünk: bemutatjuk a Buborékfoci Budapestet. A sportos szórakozást, melynek ötlete Norvégiában pattant ki az okos fejekből, és hamar meghódította az egész világot.

Most újraértelmezheted a focit: felejtsd el a sárga-és piros lapot, hagyd a szabályokat! Azaz egy szabály mégis van: a másik fellökése itt kötelező – a buborékban nem érhet Titeket baj! 🙂 Játékbíró van, de nagyjából csak a gólokat számolja, és fiúk: végre fellélegezhettek, mert nem kell századszor elmagyaráznotok a csajoknak, mi is az a „les”. (De tényleg: mi az a les?! 🙂 )

Ha bevállalnál egy lökdösődős focit szülinap/legénybúcsú/csapatépítés alkalmából (vagy csak úgy), keresd a Buborékfoci Budapestet, kitelepülést is vállalnak! 🙂

A borítókép forrása itt található.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..