Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRAPROGRAMAJÁNLÓ

Rengeteg élménnyel vár idén is a Színházak Éjszakája

Screen Shot 2018-09-06 at 16.24.37

Közel 200 egyszeri és megismételhetetlen programon vehetsz részt, ha 2018. szeptember 22-én csatlakozol a szupercsapathoz, mely egyetlen éjszaka alatt járja be Budapest 31 színházi terét. Végre elérkezett a várva várt pillanat, és elárulhatjuk nektek az idei Színházak Éjszakája teljes programját. A már szinte kötelező elemként beiktatott közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások mellett többek közt tánctanítással, színházi karaoke-val, versszínházzal, komplett előadásokkal és bizonyos produkciókból kimaradt jelenetekkel, műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, sőt vihar előtti csenddel, pizsiparty-
val, kritikakritikával, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival vár titeket Budapest egyik legnépszerűbb programsorozata.

RÉSZLETES MŰSOR ITT: https://szinhazakejszakaja.hu/programok-2018.html

Tavaly nagyon szerették a résztvevők a színházi várossétákat. Idén az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet valamint a KÉK – Kortárs Építészeti Központ szervezésében eredhetünk például az első pesti színtársulat nyomába, csodálkozhatunk rá a Pesti Broadway építészetére vagy épp az eltűnő és születő budai színházakra. Ha pedig véget ért az utolsó program is, afterparty-n bulizhatunk együtt a TRIP Hajón, többek közt a BEKVART zenekarral és noÁr-ral. Az idei év újdonsága, hogy a nézők jobban megismerhetik az intézmények színházpedagógiai tevékenységét. A csatlakozó teátrumok közül többen is színesítik műsorukat ezen a napon ilyen programokkal. Szintén újdonság, hogy idén a Green Go-val, Budapest első elektromos autómegosztó rendszerével fogott össze a Színházak Éjszakája. 18 órától éjfélig GreenGo transzfereket biztosítanak számotokra. A karszalaggal rendelkező utasokat a Green Go sofőrei szállítják a kiszemelt színházhoz a Madách Imre útról és a Vígszínháztól. A 2018-as Színházak Éjszakája közel 200 programja idén is egyetlen karszalaggal látogatható. A korlátozott nézőszámú előadásokra érdemes előzetesen helyet foglalni szeptember 10. és 16. között, a www.szinhazakejszakaja.hu honlapon. A Programok menüpont alatt megtaláljátok minden színház részletes műsorát a szeptember 22-i napra.

A Színházak Éjszakája idén Péterfy Borit és zenekarát valamint a rapper Saiid-ot is megihlette, így született meg az alábbi, igencsak fülbemászó dal: https://soundcloud.com/peterfybori/peterfy-bori-love-band-feat-saiid-a-keket-vagy-a-pirosat

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..