TDF_Retro Láz_0812_cover

Nyár van, és ennek megfelelően a fesztiválok szinte átmenet nélkül következnek egymás után. Hozzászoktatok már, szeretitek, ragaszkodtok hozzájuk, ugye? Mi pedig nem vagyunk semmi jónak az elrontói – éppen ezért mondunk Nektek egy tuti bulit, hogy mivel lehet az egy hetes partimaratonok enyhe monotonitását megtörni!

Tisztában vagyunk vele, hogy a fergeteges táncos-éneklős mulatságokat, a nemzetközi előadókat és grátiszként a vízparti helyszínt nehéz felülmúlni. Igazából nem is szeretnénk, viszont van itt valami, amit nem szabad kihagynotok! Ez pedig a Balatoni Retro Láz, a Total Dance Festival jóvoltából!

Boldogan, átszellemülten mosolygó arcok – ez várható a Balatoni Retro Lázon!

Plázs, Balaton part, napsütés, szórakozás a ’90-es és 2000-es évek legjobb retro dallamaikra – most énekelhetitek feltett kezekkel, hogy „Hallelujah”! Már csak azért is, mert ideje elkezdenetek gyakorolni, hogy ott már tökéletesen nyomjátok együtt Dr. Albannal a “Sing Hallelujah”-t, és a többi pörgős slágert. És ő még csak egy a rengeteg sztárfellépő közül! 😉

Kik a többiek? Nem árulunk zsákbamacskát: ott lesz a Balatoni Retro Lázon a La Bouche, nem kisebb slágerekkel, mint a „Be My Lover!” és a „SOS”, Kozsó és az Ámokfutók, az Animal Cannibals, a Splash, a bestiális Bestiák, az UFO és még sokan mások. Kell még a mézesmadzag? Ha még nem a jegyárakat nézegetitek, akkor valószínű nem is vagytok igazi retro-királyok! 🙂

Fergeteges retro buli a Plázson! Te ott leszel?!

A Total Dance-esek már előre garantálják a jó hangulatot – ezt pedig senki sem cáfolja meg, főként nem azon rajongók, akik részt vettek a tavaly novemberi teltházas fesztiválon és a nyárindító Pikniken a Kincsem Parkban. Egyébként is: a Siófok aranypartján lévő Plázson tudomásunk szerint ezidáig nem nagyon volt unalmas rendezvény – a helyszín eleve adott egy fergetegpartinak!

Tehát még egyszer, összefoglalva: Balaton, Plázs, nyáridő, jéghideg koktélok, látványshow, a ’90-es és 2000-es évek hamisítatlan retro zenéi, nosztalgiahegyek (a legszebb balatoni emlékeitekről) buli, tánc – és ének! Igen, EZ a Balatoni Retro Láz, a Total Dance Festival megszokott minőségében!

Valószínű azt hiszitek, hogy mindezért óriási pénzmagot kell összespórolnotok, de az az örömteli hírünk, hogy a szervezők ezt a nyári retro-őrületet nagyon kedvező jegyárakkal kínálja Nektek! 🙂 Nem hiszitek? Pedig de:

EARLY BIRD JEGYEKrekord idő alatt fogytak el, de ne búslakodj, hiszen augusztus 11-ig kedvezményesen tudsz jegyeket vásárolni!
ELŐVÉTELES JEGYEK
Augusztus 11. éjfélig 4.999.- Ft
HELYSZÍNI JEGYEK
Augusztus 12-én 5.999.- Ft

VIP ZÓNA ★ – a VIP jegyek is őrületesen fogynak, neked is ott a helyed!
Silver VIP elővételben augusztus 11. éjfélig 12.000.- Ft
Silver VIP helyszínen augusztus 12-én 15.000.- Ft
Gold VIP: 30.000.- Ft

Most már csak egy kérdésünk van: UGYE OTT LESZEL VELÜNK?!

Ha igen, akkor a szükséges információk:

Total Dance Festival – Balatoni Retro Láz időpontja: 2017. augusztus 12., szombat, kapunyitás: 18:00

Helyszíne: Siófok, Plázs – Nagystrand (az ex-Beach Club helyszíne)

WEB

Facebook esemény

Az online jegyértékesítés itt és itt, a jegyirodai pedig itt működik!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .