Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
KULTÚRAPROGRAMAJÁNLÓ

A retró örök! – Ezt bizonyítja DJ BoBo Jubileumi 25. turné showja!

content_bobo_3_slager másolata_Fotor

Ciki vagy nem ciki, szerintem a retrót nem lehet megunni! Nem csak az anyáink-apáink által hordott ruhadarabok válnak egy – bizonyos – idő elteltével ismét menővé, hanem a régen hallott zenék és előadóik is. Sőt: ha lehet ilyet mondani, ők ki sem mennek a divatból!

Emlékeztek a gimis gólyabálokra? Amikor mindenki klikkesedett, a lányok-fiúk csoportokba verődve mustrálták egymást és mindig ment a „ki-kivel” sutyorgás? Én még tisztán emlékszem, és nagyon pozitív emlékként vésődtek be ezek a mozaikok. Mert akkor még semmi gondunk nem volt, csak hogy a másnapi házit megírjuk, vagy röpdogára lefirkáljuk a hathatós puskákat…

De nem csak a gólyabálról maradtak meg ilyen bevillanások, hanem későbbről is: amikor már Budapesten éltem, megszereztem az első „nagyvárosi barátaimat”, és ők elvittek a legjobb bulihelyekre. Ahol a legütősebb slágereket hallottuk és úgy táncoltunk üdvözülten mosolyogva, mintha az éjjel soha nem érne véget.

Akkoriban nem voltunk „direkt” bánatosak, nem húztunk arcunkba a hajunkat és szomorkodtunk depis számokat hallgatva a sötét sarkokban. Inkább felszabadultak voltunk, miénk volt a világ, amiben örömünket leltük – és ehhez örömzenét hallgattunk.

A legnagyobb hangulatot, a legörömtelibb pillanatokat ebből az időből DJ BoBo szerezte nekem. És szerintem nem csak nekem. Az örök mosolygó arc és tekintet, a fantasztikus zenei-és tánckoreográfiák vitték magukkal a tömeget – és ehhez DJ BoBo-nak még csak jelen sem kellett lennie a helyszínen! Az igazság az, hogy máig úgy vagyok Vele: ha csak magnókazettáról játszanák le egy nagyobb helyszínen, nagyobb közönség előtt a kedvenc dalaimat Tőle, akkor is óriásit buliznék! Persze azért a jelenléte erősen dobna a feelingen.

Nos, most fog is! Ugyanis DJ BoBo volt, van és lesz is, és a Total Dance Festival jóvoltából 25. jubileumi turnéshow-ja keretében hamarosan ellátogat Budapestre! Egy éjszaka erejéig visszarepít minket a ’90-es évekbe, elhozza nekünk az első csajozós-pasizós emlékeinket, felszabadult éveink összes jó érzését – és persze olyan felejthetetlen örökzöld kedvenceket, mint a „FREEDOM”, az „EVERYBODY”, a „SOMEBODY DANCE WITH ME” vagy a „LOVE IS ALL AROUND”.

A sokak számára lehangoló ősz itt van, de ezzel együtt szeptember legjobban várt szabadtéri bulija is, ezer hála és köszönet a Total Dance-es csapatnak, akik megint jól kitalálták a tutit!

A retró szerelmeseinek örömére a buli hazai sztárparádéval egészül ki és válik egész éjszakás élménnyé, az este exkluzív vendége Dj André! Elég pörgős estének hangzik ez, nem igaz? Otthon maradni semmiképpen nem érdemes, énekeljük el együtt DJ BoBo-val a legemlékezetesebb dalszövegeket újra: szeptember 16-án szombaton, a Budapest Parkban!

A Total Dance Festival – DJ BoBo Jubileumi 25. turné show helyszíne: Budapest Park I Soroksári út 60., Budapest, IX. kerület

Időpontja: 2017. szeptember 16., szombat,  Kapunyitás: 18:00

Facebook esemény

Jegyértékesítés

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..