Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROMAGAZIN

Rohanó világunkban sokszor problémát jelent, mit honnan szerezzünk be.

R1 autó
 Az R1 Gastro Hungary Kft. termékpalettáján több mint 3000 féle árucikk megtalálható. Ha  élelmiszer alapanyagokat, kész termékeket, tisztítószerek vásárolnál egy helyről a legjobb helyen jársz.  Nálunk mindent megtalálsz, ami a vendéglátásban szükséges. Csapatunk minden nap készen áll arra, hogy kiszolgáljon Téged. Rendeld meg mi kiszállítjuk ennyire egyszerű. 

Rohanó világunkban sokszor problémát jelent, mit honnan szerezzünk be. Ha mégis megtaláljuk honnan rendeljük meg, folyamatosan attól rettegünk, hogy valóban azt kapjuk amit megrendeltünk és ha igen akkor valóban abben a mennyiségben amire szükségünk van.

Nagyon sok cég oldalán megtalálhatók ezek az ígéretek, hogy jó minőségű árut jó áron időre kiszállítanak,  de valójában tényleg meg is tudják ezeket valósítani?

Sok esetben valóban a szándék megvan, de emberhiány és már a jól kialakított rendszerek hiánya miatt, sajnos ezeket a nagy többségben nem tudják teljesíteni. A megrendelők persze már csak a végeredményt látják ami sok esetben nem a megelégedetségét szolgálja. 

De mi is a megoldás? Hogyan tudom idegeskedés nélkül megoldani ezeket a problémákat?

Erre nyújt megoldást az R1 Gastro Hungary Kft.

Cégünket azért alakítottunk, hogy profi kiszolgálásban részesítsék ügyfeleinket. 

Több mint 25 fős profi csapat gondoskodik arról nap mint nap, hogy zökkenőmentesen felvegyük a rendeléseket, átbeszéljük a kiszállítást, természetesen figyelembe véve az egyéni igényeket is. Vevőszolgálatunk mindig készen áll, hogy gondosan megválaszolja a felmerülő kérdéseket. 

Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb legyen figyelve arra, hogy mindenki be tudja illeszteni a napi rutinjába. 

Rendeléseiket ügyfeleink a nap 24 órájában le tudják adni webáruházunkban vagy emailben. Aki viszont a telefonos kapcsolattartásban hisz, az is megteheti ezt minden nap 7:00 – 14:30 között.

A kiszállítás Budapest területén és Pest megye határain belül hétfőtől szombatig szállítjuk ki másnap, amennyiben az hétköznap 18:00 óráig bekerül rendszerünkben. Vidéki partnereinket túra szerint meghatározott napokon szolgáljuk ki, előre egyeztetés alapján.

Elérhetőségeink és rendelések leadása:

telefonon (7:00 – 14:30 óra között) – 06204659329
web-áruházon (0-24 óra között): https://r1.hu/
e-mailen (0-24 óra között) – rendeles.r1@gmail.com

 

Eredj ide, eredj oda ahová a vevő mondja…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..