Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILMFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Rólunk szól – Sorozatajánló

Screen Shot 2018-08-19 at 12.02.02

A sorozatban a ,,Nagy Hármas” (Kevin, Kate és Randall) és szüleik (Rebecca és Jack Pearson) mindennapjait láthatjuk. A jelenben játszódik, de sokszor a múltban is halad a történet (flashback-ek útján). A múlt történései főként Pittsburgh-ben (ahol a gyerekek felnőnek), a jelené pedig Los Angeles-ben, New Jersey-ben, és New York-ban játszódnak. A sorozat egyik legjobb tulajdonsága az, ahogy az idősíkok kommunikálnak egymással. A három testvér személyiségének különbsége gyerekkoruktól indul, és azt is az első részek egyikében tudjuk meg, hogy az apuka már nem él a jelenben, addig azonban ügyesen vezetik a nézők gondolatait: vajon miért nem látjuk őt, csak a múltbeli részekben?

A Rólunk szól valójában nagyon alapvető dolgokat tárgyal, és nem fél egészen mélyre ásni: egy sorozat, ami magáról az életről szól, annak minden nehézségével és boldogságával együtt. Érdemes elkezdeni!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..