Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A Seagate Technology bejelentette az előzetes pénzügyi várakozásait a 2018. második negyedévére és a hosszú távú NAND-szállítási szerződés véglegesítésével a Toshiba Memory Corporation vállalattal

Seagate Financial News 7

A Seagate a világ vezető adattárolási megoldásainak szállítója, ma bejelentette 2018 második negyedéves pénzügyi évre vonatkozó pénzügyi előrejelzését. A Seagate várhatóan mintegy 2,9 milliárd dollár bevétellel számol, a GAAP és a non-GAAP 30% adózás előtti árréssel. A vállalat rekordnak számító 88 exabájtnyi adattárolási kapacitást fog leszállítani, amelyek mintegy 40 millió adattároló darabszámot jelent átlagosan 2,2 TB kapacitással

 

Virtual reality city simulation

A GAAP és a non-GAAP működési költségei a decemberi negyedévben az előrejelzéseknek megfelelően körülbelül 444 millió és 390 millió dollár között várható. A Társaság a negyedévben mintegy 2,6 milliárd dollár készpénzt és egyéb pénzeszközöket jelentett.

A várakozásnak megfelelő eredmények, valamint azok összehasonlítása a Társaság korábbi, 2018 második és harmadik negyedévre prognosztizált folyamatos 3-5% -os bevételnövekedést ért el, a non-GAAP szerinti adózás előtti nyeresége is növekedett és a non-GAAP működési költsége 2-3%-kal csökkent.

 

A Társaság bevételének és a negyedévi bruttó árrésének növekedését elsősorban a vállalat várakozáson felül teljesítő HDD portfóliója és működési költségek csökkenésének vártnál jobb számaival indokolható.

A robbanás-szerű adatnövekedés és a következő generációs terhelési előrejelzések alapján a következő évtizedben és azon túl is, az adattárolóipar a meglévő és új piacok globális tárolási igényeinek növekedését jósolja. Ezen igények kielégítése érdekében a Seagate fejleszti és befektetett robusztus digitális adattároló portfóliójába, hogy a dinamikus tárolási igényeket kielégítő megoldásokat kínáljon az ügyfeleknek, beleértve a merevlemez-meghajtókat, az SSD-ket és a hibrid megoldásokat.

A decemberi negyedév során a Seagate egy korábban bejelentett, hosszú távú NAND-szállítási szerződést kötött a Toshiba Memory Corporation-rel, amely folyamatosan biztosítja a NAND szállítást a Seagate jelenlegi és jövőbeli SSD termékportfóliójához.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..