FLYERZ REVIEW

Séta Sissi legendás életének nyomában

27909

Elmerengtél már azon, milyen is egy valódi királynő élete? Izgalomba hoz a misztikum, mely körüllengi a legnagyobb uralkodó nők életét? Magukkal tudnak ragadni a múltról mesélő helyek, melyekhez izgalmas történetek párosulnak? Ha az előző kérdések hallatán hevesen bólogatsz, a Sissi sétát pont neked találták ki!

Ismerd meg hol élsz, ismerd meg jobban- hirdeti filozófiáját a Hosszúlépés csapata, akik rendületlenül szervezik a legizgalmasabb programokat a városban, folyton frissülő tematikák mentén. A séta hasznos, jó társaságban és megfelelő indokkal pedig igazi kikapcsolódást tud nyújtani. Aktív pihenés, feltöltődés, ami alatt magunkba szívünk egy kis kultúrát, legyen szó gasztronómiai felfedezésekről, a bor világába tett kalandról, vagy éppen egy közkedvelt királyné viharos életének megismeréséről.

 

A Várkert Bazár a kultúra szolgálatában áll, legyen szó kiállításokról, családi rendezvényekről, vagy épp egy hivatásos séta tervezőkkel való együttműködésről. A Sissi séta betekintést nyújt Erzsébet királynő életének kulisszái mögé, mindezt úgy, hogy a legendás hölgyhöz kapcsolódó budapesti helyszíneken vezet végig.

Sissi hercegnő életét már sokan, sokféle képpen dolgozták fel, hiszen a bájos nőnek nem volt drámától mentes a sorsa. A séta az életének legfontosabb szakaszai mentén halad, és helyszínről helyszínre egyre többet tudhatunk meg életéről, és életének legfontosabb szereplőiről. A másfél órás túra a Budai várnál kezdődik és Erzsébet királyné parknál ér véget, amikor már biztos, hogy teljesebb képet kaptunk a híres hölgyről. Korának elvárásai ellen lázadó szabad szellem volt, vagy egy szeszélyes, labilis idegzetű asszony? Hogyan hatott rá édesapja? Melyek voltak életének legsötétebb pillanatai? Hogy ápolta a haját? A Hosszúlépés sétán utánajárhatunk, milyen volt a királyné ellentmondásoktól és intrikáktól sem mentes élete. Friss levegő, gyönyörű tájak, és mese. Ezt nyújtja a Várkert bazár szervezésében megvalósuló ingyenes út, mely egy másik világba repít, miközben közelebbről megismerjük a minket aktuálisan körülvevőt.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .