Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Show must go on – a tegnap esti vihar rombolása után is folytatódik az EFOTT

efott_tündérek

Velencén már süt a nap, az EFOTT oldalán több kommentelő is biztatja hezitáló társait az indulásra. Mint például Barbara:

“Az idő egyre jobb, a nap is kisütött, aggodalomra semmi ok. 🙂 Már elkezdődött a szivattyúzás is, a szervezők pedig a lehető legtöbbet teszik az ügy érdekében. Az EFOTT soha nem érhet véget és mindent túlél! ;)”

Vagy Rozália:

“Nincs fesztivál eső nélkül 😀 de már minden szuper, süt a nap, kiszivattyúzták a vizet.”

Szóval irány Velence, ma este FIREBEATZ // TANKCSAPDA // BRAINS // INTIM TORNA ILLEGÁL // MARGARET ISLAND // IRIE MAFFIA I SUPERNEM // DÉVÉNYI TIBI BÁCSI… és mindenki a program terv szerint!

Sőt, a Flyerz Street Udvarban is újult erővel, regenerálódva várunk benneteket a legfinomabb street food fogásokkal!

De lássuk mi történt tegnap este:

Szerda este az országosan jelentkező hidegfront elérte a velencei EFOTT fesztivált is. A vihar közeledtével a szervezők biztonságos helyre terelték a fesztiválozókat, és a zenei programokat is átszervezték a fedett koncerthelyszínekre. Kisebb viharkárok keletkeztek, de komolyabb személyi sérülés nem történt. Az EFOTT tovább zajlik, mára napos idő és 23 fok várható.

A vihar közeledtével az EFOTT szervezői az esőtervnek megfelelően fokozatosan szervezték át az esti zenei programokat a fedett koncerthelyszínekre. „A koncertek nem maradtak el: csúsztatva bár, de minden tervezett zenekar színpadra lépett. A fesztiválozók testi épsége érdekében csak azok a programhelyszínek maradtak nyitva, amelyek maximális biztonsággal tudtak üzemelni” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. A szervezőknek a Katasztrófavédelemmel együttműködve sikerült nagyobb problémák nélkül lebonyolítani az este további részét. A programváltozásról a fesztivál területén kihelyezett LED falakon és hangosbemondókon, valamint az online platformokon tájékoztatták a résztvevőket. Károk tekintetében néhány raktársátor és a dekoráció jelentős része megsínylette az estét, de jelentős személyi sérülés szerencsére nem történt. A fesztiválon egészségügyi szolgálatot teljesítő mentősök tájékoztatása szerint több bokaficam, egy mélyebb, 5 cm-es sebet okozó lábsérülés, valamint egy autoimmun betegségben szenvedő lány tünetei erősödtek fel a vihar hatására.

A terület helyreállítása már javában zajlik, a vizet folyamatosan szivattyúzzák, a fesztiválozóknak meleg teát osztanak. A csütörtöki napra napos időt és 23 fokot jósolnak, így a programok sem maradnak el, a tervek szerint minden koncert az előzetesen meghirdetettek szerint zajlik majd. Az esetleges helyszín- és időpontváltozásokról a szervezők a Facebook-on folyamatos tájékoztatást adnak.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..