FLYERZ REVIEW

SICARIO 2. – A ZSOLDOS (16)

Benicio Del ToroBenicio Del Toro

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül…

A nagy sikerű Sicario – A bérgyilkos folytatásában a terrorizmus és a kegyetlen erőszak még nagyobb méreteket ölt. A mexikói határvidéken játszódó, hátborzongatóan valóságos akció-thrillert ezúttal is a Sicario forgatókönyvírója, Taylor Sheridan írta. A rendezői székbe az erőteljes atmoszférájú Gomorra sorozatot is jegyző Stefano Sollima ült, aki a látványos akciójelenetek mellett érzékenyen világít rá a brutalitás mögött megbúvó emberi sorsokra.

 

Eredeti cím: Sicario: Day of the Soldado

Műfaj: akció/thriller

Bemutató dátum: 2018. június 28.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Stefano Sollima

Forgatókönyv: Taylor Sheridan

Operatőr: Dariusz Wolski

Zene: Hildur Guðnadóttir

Szereplők: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Isabela Moner,

Catherine Keener, Matthew Modine, Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo

 

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

 

https://www.soldado.movie/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .