FLYERZ REVIEW

Sikerdarabok egész nyáron a Spirit Színház műsorán

spiritnyar_totek

2018. június 8. és augusztus 30. között kibővített repertoárral, Budapesten egyedüli prózai színházként folyamatosan várja nézőit a Spirit Színház.

5 új bemutató és sikerdarabok egész nyáron: Az ajtó, Ölelj át!, Papírvirágok, CLOSER, Equus, Száz év magány, Mengele bőröndje, A fizikusok, Jövőre, veled, ugyanitt 2. mellett négy, Magyarországon még nem játszott, valamint egy klasszikus darab bemutatóját tervezi a színház.

A Bette Davis látogatása című komédia Me and Jezabel címen futott Anglia színpadain és valós történetet dolgoz fel. Elizabeth Fuller saját történetét vitte színpadra, amikor a világhírű díva, Bette Davis közel egy hónapig „vendégeskedett” nála, felforgatva a család addigi életét. Bányai Gábor rendezésében Hegyi Barbara és Perjés János játszik június 28-tól.

Enrico Luttmann olasz író SZILÁNKOK című darabját a világon először, ősbemutatóként tűzi műsorára a színház. A darab filmszerűen dolgozza fel egy család szétesését, melyben az apa-fiú konfliktus vezet egyenesen a katasztrófához. A darabot Rozgonyi Ádám állítja színpadra A fizikusokban nagy sikerrel fellépő Sztárek Andreával az egyetlen női szerepben.

Hagyományaihoz híven a színház magyar klasszikus művet is műsorára tűz. Örkény István Tóték című darabját Szitás Barbara rendezi, az Őrnagy szerepében a Vígszínházból érkező Orosz Ákost, Tótként Jantyik Csabát láthatjuk.

Július végén magyarországi bemutatóként kerül színre a Rémes születésnap című vígjáték, melyet íróként Charles Laurence (a színház egyik legnagyobb sikerének, a Nagyon Nagy Ő című vígjátéknak írója) jegyez. Bányai Gábor rendezésében tér vissza a színházba Détár Enikő és mutatkozik be Tornyi Ildikó.

Augusztus elején könyv- és filmsikert tűz műsorára a Spirit. A postás mindig kétszer csengetMegszállottság” címmel kerül színpadra Gubík Ági és Mészáros András közreműködésével, Telihay Péter rendezésében.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .