Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

SmartFit – Okos döntés a belváros szívében!

2

2017 végén már kicsit lejárt jelző a “21. századi”, de ha belépünk a SmartFitbe, valahogy ez a kifejezés jut az először eszünkbe. Smart, azaz okosgépek, valamint chipkártyák segítik testünk fejlődését. Nem űrtechnológia ez, de azért még Magyarországon nem annyira elterjedt a módszer.

Évek óta megszokhattuk, hogy minden okos körülöttünk a TV- től a telefonig, miért ne lehetne a hasprésgép is az? A Király utca elején található edzőterembe a német milon cég szállította a csúcstechnológiás megoldást, amellyel rövidebb idő alatt, hatékonyabban edzhetünk.

A gyorsaság titka a már említett chipkártya, amelyet mindenki a regisztrációt követően és az ingyenes próbaedzés előtt megkap. Ezen rögzíti a rendszer a beállításainkat, az edzéssel kapcsolatos paramétereket. Csak bedugjuk a gépbe és az üléshelyzet, ellenállás beáll magától, ahogy legutóbb használtuk. Az elektronikai vezérlésnek és a kontrolláló funkcióknak köszönhetően elkerülhető a szabálytalan mozgás is!

A milon gépeken 36 perces edzéstervvel átmozgathatjuk az egész testünket, de ha ez még nem lenne elég, csoportos órákon is részt vehetünk, mondjuk éppen jógázhatunk egyet. De az erőnlét- és állóképesség fejlesztő Cross Training, a törzsizmokat fejlesztő Core Training is rendelkezésére áll a mozogni vágyóknak. Emellett még masszázst, szaunát, többféle kezelést és étrenddel kapcsolatos tanácsadást is igénybe vehetünk a SmartFitben, hogy teljes legyen a testünk kényeztetése.

Modern, stílusos környezetben izzadni is jobban esik, és mindezt a Deák Ferenc tértől egy percre, fél évre előfizetve akár már havi 9 ezer forintért is megtehetjük a SmartFitben!

Cím: 1061 Király utca 8-10.

Nyitva tartás: H-P 6.45-21.30, Sz 10-20

Elérhetőség: 06 30 866 8516

Web: https://smartfit.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..