tavasz-smink

Itt a tavasz, elő a színekkel! Nem csupán egy-egy élénkebb ruhadarabra, kiegészítőre gondoltam, hanem most egy vagány, tavaszi sminkinspirációt hoztam nektek. A Maybelline NY sminkmesterei megalkották a tökéletes tavaszi sminket. Elérkezett az idő, hogy lilában és barackvirágban pompázzunk.

tavaszi smink ötlet

  1. Válassz két alapszínt: a Maybelline sminkmesterei egy élénk lila és egy lágy barack szín mellett döntöttek. Mindenképp ecsettel sminkelj, hogy elkerüld az éles határvonalakat és profi végeredményt kapj. A szemhéjad egyik felére használd az egyik, a másik felére pedig a másik választott színt, majd gyengéden mosd őket egybe középen.

Tipp: legyél merész és használj egymással kontrasztos árnyalatokat!

  1. Hangsúlyozd ki a pillavonalad fekete szemhéjtussal. Ne legyen se túl vastag, se túl hosszú a vonalad, hogy a lényeg a szemhéjad maradjon.
  2. Végül pedig jöhetnek a pillák! Rajtad áll, hogy maradsz a ’hagyományos’ spirálnál, vagy inkább műszempillákat ragasztasz. Ez persze alkalomfüggő is. Mivel a sminked szemhangsúlyos, mellőzd az erőteljes pirosítókat és válassz egy nude rúzst.

Forrás: Cosmopolitan

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .