Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Sokszínű szórakozás a Rómain? – Lehetséges: a Fan Beach-en!

DSC07234

Az elmúlt hetekben már meghoztuk a hírt – és egyben a kedvet is – a Római-part legfrissebb nyitásáról, a Fan Beach-ről. Olvashattatok róla egy rakás infot: mit ihattok, mit ehettek és mit tehettek a legújabb before bar-ban – de ha mégsem, akkor itt és itt pótolhatjátok a lemaradást.

Most azonban egy újabb oldaláról közelítjük meg a Fan Beach-et. Bizony, mert MÉG MINDIG van olyan, amit erről a helyről nem tudtok!

A Római-part legszebb területén helyezkedik el, és nem csak a Duna-parton, de fővárosunkban is egyedülálló. Hogy miért? Mert összetett. Nappali és egyben esti szórakozóhely is, ahol akár az egész napot eltöltheted anélkül, hogy unatkoznál. Hogy miért? Soroljuk.

Általános hangulatkép a Fan Beach-ről

Képzeld el, hogy van egy szabadnapod, amit szeretnél pihenéssel, mégis aktívan tölteni. Tegyük fel, hogy nem hagyod el a várost – hiszen egy napra nem is nagyon érdemes –, viszont nem akarsz álló nap túrázni. Hová menj? – merül fel a kérdés. A Fan Beach-re!

A kellemes hangulatú bárban napozással, pihenéssel töltődhetsz, és még csak ebédről sem kell gondoskodnod. A Fan Beach-en ugyanis számos grill-fogás közül választhatsz: a csirke és a sertéshús változatosan (de mindig finoman fűszerezve) készül el a vaslapon. Ha a húsféléknél vagy sült kolbásznál kímélőbb ételre vágysz, akkor többféle saláta közül szemezgethetsz, de a desszertek is megérnek egy misét – mert ki tudna ellenállni egy finom palacsintának…?

Sorakoznak a hambik…

Közben ellazulhatsz egy fröccsel, vagy koktéllal, mert ha már lúd, legyen kövér, ugye… A nap fele pedig  már el is telt. Hogy a második felét is hasznosan töltsd, nem árt kicsit aktivizálni magad. Ekkor talán már becsatlakoznak a munka után a haverok is, és így nyeri el értelmét a Fan Beach extrája.

Mégpedig az egészséges plusz: a sportolási lehetőség, ami valljuk be, nagyon klassz dolog! Egyrészt az elfogyasztott palacsinták (és egyebek) után. Másrészt azért, mert mozogni jó, és ehhez még mindig nem kellett elhagynod az új törzshelyed területét. Szóval átkocoghatsz szépen a két strandröpi pálya egyikére, és lejátszhattok egy vérre menő páros meccset. Vagy inkább kettőt. A naplementéig pont jól elszórakoztok – és a tervek szerint később már nem csak röplabdázással, ugyanis a Fan Beach-en a közeljövőben egy foci- és egy kosárpálya is vár majd Titeket!

Kép forrása: Pixabay

Ha pedig kellőképpen ledolgoztátok a nap közben felszedett felesleget, akkor visszatérhettek a bárpult vonzáskörzetébe, és elfogyaszthatjátok a jól megérdemelt levezető italotokat. Persze a levezetés csak a hétköznapokra vonatkozik, mivel hétvégén inkább az alapozást javasoljuk.

A nyitástól kezdve a Fan Beach több ízben is bizonyította, hogy igazi vendégmarasztaló hely: olyan DJ-k szolgáltatták a „nyaralós zenét”, mint Magonyil, Newik, Marchello, Andrea Lane, DJ Nasty, Mr. Kaufer és Julian Kid. Ezt a jó szokást pedig meg is tartották, ezen a hétvégén ismét minőségi szórakoztatásra számíthattok; nem mástól, mint a több nagy nevet is felvonultató StarWhores-tól. Róluk szintén írtunk már, mégpedig itt.

Nos. Kell még győzködnünk, hogy ellátogass a Fan Beach-re? 🙂

További információk a Fan Beach-ről:

Helyszín: Római Part 47., Budapest III. kerület

Hétvégi program:
2017. június 30-július 1. péntek – szombat
Party: StarWhores a Fan Beach-en!
Fellépők: StarWhores

Facebook esemény

Facebook

Instagram

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..