Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Sorozatajánló – az Átkelők

the-crossing-szeles

A sorozat gyorsan belevág a cselekmények közepábe. Egy kis halászváros partjainál a víz kimos rengeteg embert, akik előtte a hideg tenger mélyén lebegtek. Az emberek nagy része meghal, de 47-en túlélik. Mivel se hajóroncs, se lezuhant repülő, a Nemzetbiztonság is odasereglik, és a főhős, a helyi seriff igyekszik kideríteni, mi is történt.

Hamar kiderül azonban, hogy kik ők: a jövőből érkeztek, 200 évvel későbbről. Az akkori világban háború dúl, és az emberek közül kiemelkedett egy genetikailag fejlett közösség, az Apex-ek, akik el akarják pusztítani az átlagos embereket. A menekültek egy időkapun át érkeztek, de szerencsétlenségükre a víz mélyén nyílt meg az átjáró. Az életben maradtak között van egy kislány is, aki a szörnyű Lepel-kórral küzd, melyet maga az Apex fejlesztette, hogy elpusztítsa az embereket. Azonban ha ez nem lenne elég izgalom, a teleporttal átkerül az időben egy fensőbbrendű is, akiről hamar kiderül, hogy más, mint a többi Apex…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..