FLYERZ REVIEW

Sorozatajánló – Locke & Key

locke-and-key-logo-netflix

Az idei év egyik leginkább várt sorozata a Netflixes Locke & Key.

Stephen King fia, Joe Hill története három testvérről szól, akik apjuk halálát követően anyjukkal új helyre költöznek. Az új hely, az évszázadok óta a család tulajdonában álló, de régóta elhagyatott úgynevezett Kulcsház (Keyhouse), ahol megismerkednek apjuk örökségével.

Kulcsház ugyanis nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban rengeteg különös erővel bíró kulcs és a hozzájuk tartozó ősi kapuk találhatók. A vakmerőt, aki átlép rajtuk, a küszöbön túl a teljesen ismeretlen és egy hétköznapi ésszel felfoghatatlan, másfajta valóság várja.

Miközben a három testvér, Bode, Tyler és Kinsey a maga módján próbálja feldolgozni a közelmúlt rettenetes eseményeit, felfedezi Kulcsház titkait is. A legsötétebb rejtély azonban még várat magára: a ház alatt, a mélyben egy gyűlölettel teli, kíméletlen lény lakozik, s nem nyughat, amíg szélesre nem tárja a legfélelmetesebb ajtó szárnyait…

Forrás: http://filmsor.net/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .