FLYERZ REVIEW

Sorozatajánló – Tidelands

AAAABb59Jv5s68_y4vV2H8bXTa6uGl5wdWBIcY6H-i2uTHS0kQP0aR_NdFpOIDi5A8ppLCvQ7z0rFbuL_NLwyzz8xZIxF6bXrxSgCxTB-by4s1uQ1pimdMZv

Mit tennél, ha egy csapat misztikus lény venné át a hatalmat a városodban? –  teszi fel a kérdést az új ausztrál sorozat, a Tidelands. A sorozat főszereplője Cal McTeer (Charlotte Best), aki tíz évvel a javítóintézetbe kerülése után visszatér a tengerparti halászfalujába, Orphelin Bay-be. A problémák akkor kezdődnek, amikor egyik nap egy halász holttestét sodorja partra a víz, aminek hatására fény derül a falu drogcsempészettel kapcsolatos ügyeire. Cal azonban azt is megtudja, hogy a falu egyik elrejtett zugában él a Tidelanders nevű félig ember félig szirén lényekből álló törzs, aminek vezetője a rejtélyes és a saját fajtáját a végletekig védelmező Adrielle Cuthbert, akit Elsa Pataky alakít.  Az események hatására a környékbeliek lefújják a port a régi, misztikus legendákról.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .