Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Sport Pont – Itt az egészség élménye mindenkié!

3

Terézváros igazi sport kincset rejt a szívében, ahol nem csak egyénileg, de akár kisebb-nagyobb közösségeket alkotva is együtt mozoghatunk. A Sport Pont voltaképp generációk, különböző mozgásformák és igények találkozási pontja, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő sportolási lehetőséget akár egyedül vagy csoportosan is.

Képzelj egy sportlétesítményt, ahol egy 154 négyzetméteres teremben éppen kötelező testnevelés óráját tölti minőségi környezetben egy iskolás osztály, míg egy másik teremben egy “body&mind”-típusú jóga órán töltődnek fel a fiatalok, valamint a Zumba Gold órán adják át magukat a feltöltődésnek az idősebbek és egy modern gépparkkal felszerelt galérián végeznek cardio- és funkcionális gyakorlatokat egy személyi edző segítségével vagy egyénileg a bomba alakra vágyók.

Az öltözőkben kényelmes és tiszta környezetben készülhetnek kicsik és nagyok, hogy utána részt vehessenek akár a csoportos, akár az önálló sportfoglalkozásokon. Az órarendi programok mellett csapatsportok űzésére is lehetőséget biztosítanak, így a különböző sportpályák és eszközök bérleti lehetősége tovább bővíti az edzési opciók tárházát.

Az elmaradhatatlan élmények mellett talán a legvonzóbb, hogy végre létezik egy olyan hely, ahol a gyerekek, a szülők és a nagyszülők is kellemesen eltölthetik az idejüket együtt testmozgással. A kicsiknek, a diákoknak valamint nyugdíjasoknak állandó kedvezményt biztosítanak, de nem feledkeztek meg a gyermekeiket elkísérő szülőkről sem, akik kedvezményesen edzhetnek a galérián, míg csemetéjük is átadja magát a sportolásnak.

Itt az ideje, hogy belekóstoljatok a mozgás szeretetébe együtt azokkal, akiket szerettek, hiszen a páros jegy akció keretében ketten egy jegy áráért vehettek részt a csoportos órán!

Cím: 1064 Budapest, Rózsa utca 50.

Nyitva tartás: Hétköznap 08:00-20:00 (2018 január második hetétől nyitva szombaton is 09:00-13:00)

Elérhetőség: +36 70 396 40 89 | info@sportol6.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..