spary-nails-trend

Ahogy a kozmetika és a fodrászat is egyfolytában fejlődik, a kézápolók és körmösök világa is tele van újdonságokkal. Rengeteg szín, finish és hatás közül válogathatunk, valamint a minták rajzolása vagy matricák használata is egyre népszerűbb.

gif

De mit mondanátok akkor, ha azt állítanánk, hogy három rövid és extra gyors lépésben elkészíthetitek a manikűrötöket? Ennek a roppant érdekes újdonságnak senki sem tud majd ellenállni még ha csak egy próba erejéig is.

nails_inc_paint_can_spray_nailpolish-5

Használata egyszerű, és az eredmény magáért beszél. Mindössze egy alapozó lakkra, spray lakkra, egy átlátszó fedőlakkra és vízre van szükségünk. Felkenjük az alaplakkot, a spray-t ráfújjuk egyenletesen a körmünkre, megvárjuk, míg megszárad, majd átkenjük az átlátszó fedőlakkal.

Miután a lakk is megszáradt már csak vízzel kell megmosni a kezünket és a felesleges festéket tökéletesen el tudjuk távolítani. Mint említettem roppant egyszerű a használata és viszonylag gyorsan el is készíthető, valamint többféle árnyalat közül tudunk válogatni a megfelelő szín megtalálásához.

Érdemes a kezünk alá valamilyen törlőkendőt vagy bármit tenni, hogy ne legyen minden csupa festék, bár vízzel kimosható.

Mit gondoltok róla? Ti kipróbálnátok, esetleg már próbáltátok? ☺

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .